5 firme nou infiintate la Timisoara pentru… salvarea Colterm. Ca sa poata primi bani europeni pentru planurile de viitor, administratia Fritz are nevoie de societati ‘curate’

TIMISOARA. Dupa ce in urma cu aproximativ doua saptamani, edilul Dominic Fritz anunta ca societatea de termoficare a orasului, Colterm, nu intra in faliment, iar pentru salvarea ei va infiinta alte cateva firme, acum, acesta cere votul alesilor locali pentru a constitui 5 societati prin care sa atraga fonduri europene.

CITESTE SI: Dominic Fritz: ‘Colterm nu intra in faliment’. Nu a cumparat certificatele de poluare scandente sambata si a trimis o adresa la Bucuresti. Anunta un pachet de masuri pentru iarna si alte 4 investitii in energie aflate in faza de discutii

Firmele ar urma sa functioneze, deocamdata, fara angajati, ci doar cu un administrator, care sa fie acelasi pentru toate, Cristian Amza, actualul administrator special al Colterm. Prin intermediul acestor firme, autoritatile locale spera sa primeasca bani din PNRR.

In adresa de convocare se solicita AGA infiintarea urmatoarelor societati cu raspundere limitata, avand ca asociat unic Compania Locala de Termoficare COLTERM S.A. Timisoara:
1. ENERGYPROD HYDRO 1 S.R.L. (denumire rezervata la ORC Timis prin formularul cu nr. 61604/19.04.2022)
2. ENERGYPROD AQUA S.R.L. (denumire rezervata la ORC Timis prin formularul cu nr. 61591/19.04.2022)
3. ENERGYPROD SUNNY S.R.L. (denumire rezervata la ORC Timis prin formularul cu nr. 61599/19.04.2022)
4. ENERGYPROD WASTE S.R.L. (denumire rezervata la ORC Timis prin formularul cu nr. 61589/19.04.2022)
5. ENERGYPROD BIODIG S.R.L. (denumire rezervata la ORC Timis prin formularul cu nr. 61595/19.04.2022)”, se arata in referatul atasat proiectului de hotarare.

CITESTE SI: Mesajul lui Dominic Fritz pentru timisorenii care vor sa se debranseze de la Colterm

De asemenea, consilierii au votat infiintarea de catre Compania Locala de Termoficare COLTERM S.A. Timisoara a unui punct de lucru – respectiv CET PHOENIX, situat in Timisoara, str. Episcop Alexandru Bonnaz, nr. 1.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. mda spune:

  yep. societati cat mai curate si cu cat mai multe posturi disponibile pentru useristi

 2. altefirme spune:

  Alta angajari ? Alte posturi pentru USR-isti ? Fritz, ai innebunit ? Te mai suporta mult Timisoara ?

 3. Mioriticus spune:

  Firme curate ca sa mai fentăm un pic pentru bani europeni numai că la jegul de la noi nu rămân mult timp curate,așa am crezut și cu Fritz dar ne-am ales cu altceva, Timișoara este un pic prea mare pentru începători care trăiesc într-o lume paralelă.

  • ion spune:

   firme curate pentru ca astea care sunt deja sunt infectate de penelisti si pesedisti care s-au lipit de scaune si nu vor sa mai plece

 4. Diego spune:

  Dom’primar a călcat și aici pe un cuib de viespi!
  Să de-a D-zeu să dezvolte suficienți anticorpi încât să reziste.