Noutati :

UPDATE! Iata SUBIECTELE la simularea examenului de BACALAUREAT 2013 in Timis!

11 martie, 2013 - 10:38 AM
Autor: Catalin Radu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. UPDATE: Elevii de clasa a XII-au tratat cu destula seriozitate simularea examenului de Bacalaureat. Potrivit datelor oferite de Inspectoratul Scolar Judetean Timis, 4878 de elevi (cursuri de zi) din totalul de 5353 de inscrisi au fost prezenti la examinare. Mai putin interes au aratat colegii lor de la seral (85 din 748) si de la frecventa redusa (55 din 678).

Peste 5.000 de elevi din Timis de clasa a XII-a si din clasele de seral sau cu frecventa redusa au primit cele doua pagini de cerinte la simularea examenului de Bacalaureat. Vezi aici subiectele!

Simularea a inceput la ora 9.00, iar o ora mai tarziu unitatile de invatamant au inceput sa raporteze prezenta catre Inspectoratul Scolar Judetean Timis. Din primele informatii, prezenta este buna, in unele licee fiind aproape de suta la suta.

Elevii de clasa a XII-a au primit doua pagini cu cerinte, unii dintre cei iesiti devreme din sali declarand ca subiectele au fost accesibile. De aceeasi parere sunt si cadrele didactice, cu mentiunea ca la simularea Evaluarii Nationala s-au primit doua pagini si jumatate numai cu cerinte, fapt considerat exagerat.

Notele de la simulare vor putea fi trecute in catalog, in functie de hotararile care se iau in fiecare scoala. Potrivit inspectorului general adjunct Aura Danielescu, orele vor putea fi recuperate daca examinarea a afectat programul de studiu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...