Noutati :

Herneacova National Jumping, Summer Tour Etapa a-IV-a

21 mai, 2019 - 03:43 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SPORT
0

Concursul de sărituri peste obstacole care reunește în Arena Herneacova cei mai titrați cai și sportivi din România

Regalul ecvestru organizat de Federația Ecvestră Română săptămâna trecută la Herneacova,  continuă şi în acest weekend, în zilele de 24, 25 şi 26 mai, cu începere de la orele 9.00.

La ediția precedentă, Norbert Schumann de la C.S.Steaua București – multiplu campion balcanic și național a reușit să se impună în Grand Prix, în fața maestrului emerit al sportului Ionel Bucur, de la CSM Sibiu.

Prin urmare în acest weekend la Herneacova se anunță o competiție aprigă a revanșelor și a orgoliilor.

“Va fi o etapă interesantă. Am reușit și pentru acest concurs să facem un fond de premiere consistent, dar dincolo de premiile puse în joc, stau orgoliile sportivilor și lupta lor continuă pentru performanță. Ne bucurăm că am reușit să organizăm aceaste serii de concursuri la Herneacova, iar publicul spectator vine într-un număr tot mai mare”, a declarat Daniel Scornea, director de concurs.

Startul în etapa a IV-a a Summer Tour va fi dat vineri 24 mai de la ora 9.00.

Pe durata celor trei zile de competiție, organizatorii promit un spectacol de excepție, în arena urmând să se întreacă apoximativ 100 de cupluri cal-călăreţ.

Intrarea este liberă.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...