FOTO si VIDEO! Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Timisoara – Lugoj Lot 2! In ce stadiu sunt lucrarile?

TIMIS. Autostrada care va lega Timisoara de Lugoj prinde contur, asa ca sansele ca anul viitor sa se circule pe ea sunt tot mai mari. O demonstreaza ultima filmare din avion care surprinde lucrarile la soseaua de viteza.

In filmarea realizata duminica, 5 octombrie, se poate vedea ca lucrarile au avansat consistent in ultimele luni, asa ca termenul de finalizare – iulie 2015 – pare destul de realist.

Cel mai mare avans se inregistreaza pe portiunea dinspre Lugoj, unde s-a turnat asfalt pe cteva sute de metri. Totusi, este greu de presupus ca anul acesta va fi dat in folosinta segmentul de 6 km de la nodul Topolovat pana la Sanovita, ce ar putea face legatura cu autostrada Lugoj – Traian Vuia.Autostrada Timisoara-Lugoj Lot 2 va avea 25,6 kilometri si va face conexiunea dintre doua loturi aflate deja in functiune Timisoara – Izvin si Lugoj – Traian Vuia. Potrivit unui raport al CNADNR, la data de 15 septembrie 2014, progresul fizic pe acest lot era de 40%.

Lucrarea este executata de consortiul Tirena Scavi – Societa Italiana per Condotte D’Acqua va avea 15 pasaje si 10 poduri si podete. Pentru acest proiect, CNADNR a alocat in 2014 suma de 251,7 milioane lei iar termenul final de executie este iulie 2015.

Filmarea a fost realizata de inter-fly.ro la comanda forumurilor de infrastructura forum.peundemerg.ro si forum.construim-romania.ro

SANOVITA

TOPOLOVATU MARE

RECAS

Vezi si cum aratau lucrarile in urma cu doua luni: Au aparut imagini VIDEO, filmate din avion, cu Autostrada Timisoara – Lugoj Lotul 2! Vezi cum arata de sus!

Citeste si: VIDEO! Ultimele imagini de pe Autostrada Vestului, care ne va scoate in Europa! Cand va fi gata?

Foto: Radu Trifan

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Nu exista nici o autostrada Timisoara- Arad sau Timisoara -Lugoj.Exista autostrada Arad-Lugoj care trece prin Giarmata si la care din Timisoara nu exista acces.