Forum de afaceri Romania – Israel in domeniul agriculturii

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în parteneriat cu Ambasada Statului Israel în România invită firmele timișene, la sfârsitul lunii martie, să participe la un Forum de Afaceri on-line în domeniul agriculturii, cu focus pe soluții inovative de agro-tehnologie provenite din Israel – managementul apei, sisteme de irigații, sere, tehnologii de creștere a animalelor, ferme de lapte.

În Israel, agricultura este importantă în ciuda condițiilor climatice nefavorabile și a deficienței de apă, în special datorită legăturii și originii sale inovatoare. Este o agricultură specializată în produse cu valoare adaugată ridicată și produse extrem de tehnice.

Forumul de afaceri în domeniul agriculturii este cel de-al doilea eveniment sectorial, după cel din decembrie dedicat sectorului medical, organizate în parteneriat ca urmare a vizitei la CCIA Timiș a E.S. Dl. David SARANGA, Ambasadorul Statului Israel în România, și a d-nei Bareket Knafo, șefa Misiunii Economice și Comerciale israeliene în România.

Participarea la eveniment este gratuită pentru firmele membre ale CCIA Timiș.

Evenimentul se va desfășura pe platforma ZOOM. Ulterior înregistrării, participanții vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail împreună cu instrucțiunile de conectare.

Informații suplimentare și confirmări de participare: e-mail: [email protected], [email protected], sau la tel. 0372 185 285, 0720 042 473 – Laura Barbu, consultant cameral.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...