Noutati :

Firmele timisene, invitate la Forumul de Afaceri si Investitii Romania-Turcia

16 martie, 2022 - 10:46 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. La invitația Ministerului Antreprenoriatului și Turismului din România, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 30 martie – 3 aprilie 2022 o misiune economică în Turcia, cu ocazia Forumului de Afaceri și Investiții România-Turcia care va avea loc la Istanbul, în data de 31 martie.

Desfășurat în marja celei de-a 27-a Sesiuni a Comisiei Mixte Interguvernamentale de Colaboare Economică România-Turcia, Forumul este dedicat dezvoltării relațiilor bilaterale româno-turce, consolidării prezenței firmelor românești pe piața turcă prin creșterea și diversificarea exporturilor de produse și atragerii de noi investiții în România.

Amploarea evenimentului cât și gradul înalt de reprezentativitate constituie cadrul optim pentru firmele timișene interesate să stabilească contacte de afaceri directe, în toate domeniile de activitate, și să identifice noi oportunități de cooperare și investiții cu parteneri din Turcia.

Taxa de participare:

698 euro/pers pentru firmele membre i

748 euro/pers + TVA pentru firmele nemembre

Servicii asigurate:
– Transport cu avionul pe ruta Belgrad-Istanbul și retur
– Cazare 4 nopţi în hotel 5***** în Istanbul
– Transfer intern în Istanbul (aeroport-hotel-aeroport)

Termen de înscriere: 16 martie 2022

***

Înscrieri de participare şi relaţii suplimentare la tel: 0372 185 285, e-mail: [email protected], Cristina Coroian.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...