Firmele timisene, invitate la China International Import Expo Shanghai 2023

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Populare Chineze la București, organizează în data de 28 mai 2023, între orele 11.00 – 12.30, în Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT (B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22) un eveniment interactiv de prezentare a celei mai mari manifestări expoziționale dedicată importului organizată pe plan mondial:

China International Import Expo (CIIE), Shanghai 2023

Reprezentanții târgului prezenți la Timișoara vor raspunde intrebarilor participantilor si vor oferi informații despre:
– Rezultatele obținute în cadrul celor 5 ediții anterioare ale târgului
– Modalitatea de înscriere și participare la CCIE

Cea de-a 6-a ediție a China International Import Expo va avea loc în perioada 5-10 noiembrie 2023 la Shanghai (R. P. Chineză).

Expoziția este structurată în 6 pavilioane tematice: Food and Agricultural – pavilion principal / Automobile and Automotive / Intelligent Industry, Information and Technology / Consumer goods / Medical Equipment and Health Care / Trade and Services.

Având în vedere că R.P. Chineză estimează importuri semnificative în următorii ani, China International Import Expo reprezintă o oportunitate unică pentru companiile românești de a-și promova produsele și de a identifica parteneri chinezi stabili cu sprijinul cărora să își extindă activitatea pe piața chineză.
Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Informatii suplimentare și confirmarea participării pe mail: [email protected] sau la telefon 0372185 285.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...