Firmele timisene, invitate la China International Import Expo Shanghai 2023

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultură Timis, cu sprijinul Ambasadei Republicii Populare Chineze la Bucuresti, a organizat in Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT (B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22) un eveniment interactiv de prezentare a celei mai mari manifestari expozitionale dedicata importului organizata pe plan mondial: China International Import Expo (CIIE), Shanghai 2023.

Reprezentantii târgului prezenti la Timisoara au oferit informații despre:
Rezultatele obținute in cadrul celor 5 editii anterioare ale targului
Modalitatea de inscriere si participare la CCIE si au raspuns la toate intrebarile participanților.

China International Import Expo, abreviat CIIE, este prima expozitiei mondiala dedicata importurilor. Este organizata de 5 ani, cu un succes enorm. Multe companii internationale si institutii au participat la expozitie. Companiile din Romania au avut o participare foarte activa. Imi amintesc ca in 2018 chiar ministrul economiei din Guvernul Romaniei a fost in Shanghai, iar in acesti 5 ani multe companii romanesti au participat si au avut succes acolo. A sasea editie va avea loc in noiembrie si pentru a promova imaginea si brand-ul acestei expozitii vom merge peste tot in lume pentru a o promova. Romania este o tara importanta din Europa Centrala si de Est si am venit aici sa facem promovarea, sa le transmitem oamenilor si companiilor membre ale Camerei de Comert ce inseamna CIIE si sa ii invitam sa participe. Aseara am ajuns in frumoasa dumneavoastra tara si in aceasta dimineata am zburat spre Timisoara. Prima impresie este ca orasul este foarte frumos si am avut parte de o primire calduroasa„, a spus Gao Feng, directorul diviziei de publicitate a China International Import Expo.

In primul rand ne bucuram ca au raspuns firmele invitat sa participe la aceasta intalnire cu reprezentantii China International Import Expo, pentru a continua tendinta de crestere de schimburi comerciale intre Romania si China, pentru a-si gasi parteneri posibili in China, pentru a vedea oportunitatile pe care le poate oferi cel mai important targ de importuri la nivel Mondial. Ne bucuram ca aceasta intalnire are loc ca urmare a vizitei de lucru facute de catre doamna presedinte a Camerei de Comert Industrie si Agricultura Timis, doamna Florica Chirita, in 20 aprilie la sediul Ambasadei Republicii Populare Chineze, unde au stabilit practic sa aiba loc aceasta intalnire de a veni sa-si prezinte aceste oportunitati cei de la China International Import Expo„, a declarat Mihaela Tomescu, director general al CCIA Timis.

Cea de-a 6-a editie a China International Import Expo va avea loc in perioada 5-10 noiembrie 2023 la Shanghai (R. P. Chineză).

Expozitia este structurata in 6 pavilioane tematice: Food and Agricultural – pavilion principal / Automobile and Automotive / Intelligent Industry, Information and Technology / Consumer goods / Medical Equipment and Health Care / Trade and Services.

Avand in vedere ca R.P. Chineza estimeaza importuri semnificative in urmatorii ani, China International Import Expo reprezinta o oportunitate unica pentru companiile romanesti de a-si promova produsele si de a identifica parteneri chinezi stabili cu sprijinul carora sa isi extinda activitatea pe piata chineza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...