Noutati :

Firmele din Regiunea Vest, invitate sa faca afaceri in Moldova. Cu ce le ajuta Agentia de Dezvoltare Regionala!

9 martie, 2012 - 01:54 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Societatile din vestul tarii sunt invitate de ADR Vest sa participe la Forumul Economic Interregional Moldo-Roman, un eveniment care promoveaza cooperarea economica dintre cele 2 regiuni, dezvoltarea relatiilor comerciale, precum si cooperarea dintre administratiile publice.

Vor avea loc prezentari de oportunitati de investitii in Regiunea de Dezvoltare Nord din Republica Moldova in sectoare precum cel agroalimentar, industria usoara, zone libere, parcuri industriale, transport, tehnologia informatiei si a comunicatiilor sau turism.

ADR Vest asteapta sa se alature delegatiei care participa la forum fie firme care cauta furnizori, fie societati care doresc sa isi extinda afacerea sau piata de desfacere in Republica Moldova.

La evenimentul care va avea loc in Balti, Republica Moldova, la finele lunii martie, participa reprezentanti ai mediului economic si din mediul administrativ din Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Timis, dar si reprezentanti ai acelorasi medii din Republica Moldova. Este vorba despre ministri, ambasadori, reprezentantii ai Regiunii Nord, oameni de afaceri. La eveniment mai participa si Presedintele Parlamentului Republica Moldova. Forumul Economic Interregional Moldo-Roman se desfasoara in perioada 28 – 29 martie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...