Ezoteric Fest Timisoara, organizat la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT

TIMISOARA. Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește în perioada 2 – 4 iunie  2023 cea de-a 26-a ediție a manifestării EZOTERIC FEST TIMIȘOARA, manifestare tradițională organizată de Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Vor participa peste 80 de expozanți și conferențiari din întreaga țară.

Publicul va putea regăsi în standuri produse naturiste, servicii specifice terapiilor alternative și complementare, literatură specifică tematicii, consultații gratuite, masaje și demonstrații, terapii în câmpul cuantic, cristale și pietre semipreționase, produse fitofarmaceutice, proceduri radiestezice, dispotive și tehnici de protecție contra radiațiilor negative de diverse tipuri, altele.

Zilnic vor avea loc conferințe adecvate tematicii.

Evenimentul se bucură de participarea extraordinară a Gen.dr. Emil STRĂINU. Totodată, vor participa preot Adrian SINGUROV și alți oaspeți cu lansări de carte și sesiuni de autografe.

Binecunoscutul interpret Gheorghe IOVU va încânta asistența cu muzică terapeutică.

În exteriorul CRAFT va funcționa un târg de produse tradiționale.

Expoziția este deschisă publicului între orele 10.00 – 20.00.

Taxa de intrare: 10 lei.

***

Informații suplimentare la tel. 0741-700153, dna Aura CULEA, organizator și pe site-ul evenimentului: www.ezotericfesttimisoara.ro.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. dd spune:

    de ce intrare 10 ron?