‘Dispozitia primarului e ilegala’. Inca o infrangere in instanta pentru Dominic Fritz. I-a fost anulat concursul pentru sefia Filarmonicii Banatul din Timisoara

TIMISOARA. Pierde proces dupa proces. ‘Executat’ de la conducerea Filarmonicii de administratia Fritz, fostul director Ioan Garboni inregistreaza victorii in instanta impotriva Primariei Timisoara si a lui Dominic Fritz.

CITESTE SI: Infrangere definitiva in instanta pentru administratia Fritz in procesul cu Ioan Garboni. Concursul pentru director al Filarmonicii din Timisoara ramane suspendat

O noua infrangere pentru primarul Dominic Fritz in instanta, dupa ce in urma cu cateva zile judecatorii au decis ca noua organigrama este ilegala si ramane suspendata pana la judecarea pe fond a cauzei in care zeci de angajati isi cauta dreptatea la Tribunalul Timis, dupa ce au fost inlaturati din functii.

Acum, instanta a decis ca dispozitia prin care Dominic Fritz a aprobat masurile de organizare a concursului pentru sefia Filarmonicii Banatul din Timisoara nu a fost legala.

Anulează Dispoziţia nr. 721/09.06.2021 a Primarului Municipiului Timişoara privind aprobarea măsurilor de organizare a concursului de proiecte de management pentru Filarmonica Banatul Timişoara, precum şi Anexele Dispoziţiei nr. 1 şi 2. Anulează „Anunţul public nr. SC2021-16530/11.06.2021 – Concurs de proiecte de management organizat pentru Filarmonica „Banatul” Timişoara”. Admite excepţia de nelegalitate şi, în consecinţă, constată nelegalitatea Dispoziţiei nr. 677 din 27 mai 2021 a Primarului Municipiului Timişoara. Fără cheltuieli de judecată„, se arata in decizia judecatorilor de la Tribunalul Timis.

Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs in 15 zile.

Va reamintim, directorul Filarmonicii Banatul, inlaturat de administratia Fritz care a impus in comisia de evaluare a activitatii acestuia un medic veterinar, consilierul USR PLUS care a promovat hotararea de interzicere a hranirii porumbeilor in oras, a obtinut castig de cauza si in privinta evaluarii managementului institutiei.

Ioan Garboni a primit in luna mai nota 8.70 la evaluare, care, fiind cu 30 de sutimi sub 9, il impiedica sa mai depuna un nou proiect de management pentru a putea ramane la conducerea institutiei.

De altfel, cele mai mici note i le-a acordat chiar veterinarul de la USR PLUS Razvan Stana, presedinte al Comisiei de Cultura si Invatamant din cadrul Consiliului Local. Acesta i-a evaluat managementul alaturi de un director interimar de la Brasov si un alt manager de la Satu Mare, care n-au mai jurizat pe cineva pana la directorul Filarmonicii Banatul.

Recursul formulat de primarie a fost respins, astfel ca a fost suspendata definitiv si dispozitia care aproba aceasta evaluare cu cantec.

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. ioDa spune:

  primarul nostru prea iubit, trebuie sa invete ca e mai greu sa dai un om afara aici in Romania decat in Germania!

 2. frițulescu spune:

  după atâtea eșecuri un neamț adevărat demisiona de mult. dar asta e… friț al nostru s-a românizat

 3. alex spune:

  Donimik esti varza vai mama ta!!!!