Noutati :

Directia Regionala de Finante Timisoara catre institutii: Depuneti documentele privind angajatii si salariile!

18 decembrie, 2014 - 01:28 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Timisoara informeaza institutiile publice finantate din bugetul de stat, din bugetele fondurilor speciale, precum si din bugetele institutiilor publice ale caror cheltuieli de functionare si de capital se asigura din venituri extrabugetare si subventii acordate din bugetul de stat sau din bugetele locale in functie de subordonare, ca au obligatia depunerii datelor si informatiilor privind numarul de personal si fondul de salarii utilizat in semestrul II 2014, in conformitate cu prevederile Hotararii de Guvern nr. 186/1995, republicata in M.O. nr. 7/12.01.1998.

Termenul limita de depunere a situatiilor este 15 ianuarie 2015 .

De asemenea, reaminteste ca legislatia privind salarizarea personalului bugetar s-a schimbat conform Legii nr. 284/2010 si a Legii nr. 63/2011 (pentru invatamant), motiv pentru care anexele (formularele) contin modificari .

Incadrarea unor institutii publice a fost schimbata conform O.U.G. nr. 96/2012 .
Programul informatic, ce contine si formularele de completat, poate fi preluat, atat de la trezoreriile operative teritoriale sau de la sediul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara, strada Gheorghe Lazar nr. 9B, camera 305, corp A, cat si de pe site-ul institutiei (www.dgrfptm.ro  –  asistenta contribuabili  – formulare si programe  – state de functii conform H.G. nr. 186/1995). Se va utiliza ultima varianta de program publicata in decembrie 2014.

Pentru preluarea formularelor pe suport magnetic este necesar un CD .
in cazul in care in NOMFISC, in dreptul codului fiscal apare denumirea veche a institutiei publice, la intocmirea lucrarii se va utiliza denumirea actuala. in adresa care insoteste lucrarea se va preciza faptul ca denumirea actuala a institutiei nu corespunde cu cea din NOMFISC sau oricare alte modificari.

Preluarea datelor de catre Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Timisoara, atat pe suport de hartie (formularele), cat si pe suport magnetic – CD sau e-mail (numai la adresa): [email protected], se va face de catre Serviciul Sinteza si Asistenta Elaborarii si Executiei Bugetelor Locale, din cadrul Activitatii de Trezorerie si Contabilitate Publica (strada Gheorghe Lazar, nr. 9B, camera 305, corpul A, telefon/fax: 0256498148) .Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...