Noutati :

Curtea de Apel Timisoara propune revocarea Alinei Ghica din CSM si respinge alte doua propuneri de revocare

22 ianuarie, 2013 - 04:08 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: JUSTITIE
1

TIMISOARA. Adunarea Generala a Judecatorilor Curtii de Apel Timisoara, a decis, marti, prin vot secret, sa sustina propunerea de revocare a Alinei Ghica din CSM si a respins propunerile privind revocarea din CSM in cazul judecatorilor Horatius Fumbrava si Alexandru Serban.

Astfel, cu 37 de voturi pentru, sase voturi impotriva si trei voturi nule, s-a propus revocarea din calitatea de membru al Consiliului Superior al Magistraturii a judecatoarei Alina Nicoleta Ghica.

De asemenea, cu 20 de voturi pentru, 23 voturi impotriva si trei voturi nule, a fost respinsa propunerea privind revocarea din calitatea de membru ales al Consiliului Superior  al Magistraturii a judecatorului Horatius  Nicolae Dumbrava.

Totodata, cu 18 de voturi pentru, 25 voturi impotriva si trei voturi nule, a fost respinsa propunerea privind revocarea din calitatea de membru ales al Consiliului Superior  al Magistraturii a judecatorului Alexandru Serban.

Hotararea Adunarii generale a fost transmisa Curtii de Apel Cluj si respectiv Curtii de Apel Pitesti, in calitate de initiatori al procedurii de revocare din calitatea de membru al Consiliului Superior al Magistraturii a celor trei judecatori, alesi din partea curtilor de apel.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. domnul Serban a votat ?