Noutati :

Conferinta la Timisoara pe tema „Finantari europene – resurse pentru dezvoltare”

5 decembrie, 2011 - 06:50 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Timisorenii interesati de accesarea fondurilor europene sunt asteptati la o conferinta pe tema finantarii UE, moderata de europarlamentarul Petru Luhan. Specialisti in fonduri structurale vor vorbi la Timisoara.

Conferinta „Finantari europene – resurse pentru dezvoltare” are loc vineri, 9 decembrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, in sala Europa, cu incepere de la ora 10.

Petru Luhan, europarlamentar, membru in Comisia de Dezvoltare Regionala din Parlamentul European le va vorbi celor prezenti despre Programul Operational Sectorial „Dezvoltarea Resurselor Umane- oportunitati de finantare 2011-2012.

In cadrul evenimentului, prezentari vor sustine si Carmen Ionel (dir. gen. AM POSDRU) – „Sectorul privat sprijinit financiar prin Programul Operational Sectorial – Cresterea Competitivitatii Economice”, Carmen Boteanu (sef Serviciu Comunicare AM POSCCE) – „Fonduri structurale disponibile pentru perioada urmatoare” si Aida Catana, expert politici si fonduri europene.

In cazul in care exista persoane care doresc sa ia cuvantul, acestea trebuie sa prezinte teme privind fondurile europene in general. Pentru problematici specifice unei singure firme, cei interesati pot depune la secretariatul evenimentului documente in acest sens.

Georgica Cornu, Presedinte Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, va prezenta o perspectiva europeana si proceduri de alocare a fondurilor  europene.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...