Noutati :

Comisia de Automobilism si Karting Timis, cel mai prolific organizator de competitii automobilistice si de karting la nivel national

11 decembrie, 2012 - 11:26 AM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
4
Comisia de Automobilism si Karting din cadrul ACR Timis s-a mentinut si in anul 2012 in topul national al organizatorilor de  competitii sportive automobilistice si de karting, fiind declarat de departe cel mai prolific si profesionist organizator de competitii sportive automobilistice si de karting la nivel national.
Comisia de Automobilism si Karting Timis a organizat in acest an nu mai putin de 15 competitii sportive automobilistice, de toate genurile, din care 3 de nivel national si una international, 9 concursuri de karting(24 de competitii total),  a participat cu un echipaj in 4 etape din 5, in Cupa Europei Centrale si de Est la Raliuri de Orientare, ocupand un loc onorabil(inca nu s-au omologat rezultatele) si a colaborat la organizare in 2 etape de Campionat National la Hunedoara.
Realizarile automobilismului si kartingului timisorean vor avea parte si de recunoastere din partea municipalitatii. ”Avem cinci sportivi care sunt nominalizati in topul celor mai buni sportivi timisoreni si vor fi premiati la gala organizata de Consiliul Local si de Primaria Timisoara”, a spus Ladislau Giurisici, presedintele Comisiei de Automobilism si Karting Timis.
Sergiu Tirla, Alexandru Krepelca si Marius Giurisici vor fi premiati la sectiunea ”automobilism”, iar Victor Nagy si Denis Gherle, alaturi de Leonard Borlovan vor fi recompensati pentru rezultatele obtinute la karting.
Sportivii timisoreni sunt  nominalizati si in topul national, care va fi alcatuit de  Comisia Nationala de Automobilism si Karting din cadrul ACR.
Totodata, Colegiul de Arbitrii Auto-Moto-Karting Timis a fost evidentiat pentru corectitudinea si profesionalismul de care arbitrii timiseni au dat dovada  in anul 2012, cand au arbitrat in nu mai putin de  28 de competitii. Colegiul de arbitri Auto-Moto-Karting Timis numara in prezent 33 de arbitri, din care 7 arbitri internationali si un staf organizatoric de nivel international, care are un membru in Comitetul de Conducere al Cupei Europei Centrale si de Est la Raliuri de Orientare. Pentru toate aceste motive, mai multi arbitri din acest colegiu, cu state vechi de serviciu, au fost propusi pentru a fi premiati, in premiera nationala, cu distinctia “Arbitrul Deceniului” pentru meritele deosebite pe care le au in sporturile auto si de karting. Aceasta distinctie a fost special conceputa pentru a  evidentia meritele deosebite ale acestor oficiali.
Pe plan local, arbitrii din Colegiul Auto-Moto-Karting Timis  vor fi rasplatiti  in 19 ianuarie si  cu o petrecere speciala, un Revelion al arbitrilor.
Copii care au particiat in acest an in cadrul Campionatului Judetean de Automobilism si Karting nu vor fi uitati nici ei. Comisia de Automobilism si Karting Timis, din cadrul ACR, alaturi de cativa sponsori vor organiza o sesiune de cadouri in 21 decembrie. ”Va veni Mosul la toti copiii care au participat in Campionatul Judetean de Automobilism si Karting. Au avut rezultate foarte bune si Mosul ii va rasplati”, a mai spus  Ladislau Giurisici, presedintele Comisiei de Automobilism si Karting Timis.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Bravo,felicitari, ma bucur ca se mai ocupa cineva la modul serios de sport in Timisoara,si in special de copii.

  2. Multe competitii ati facut si frumoase.Felicitari ca apreciati copilasii

  3. Unde-i seriozitate si pasiune sunt si rezultate.Eu ii cunosc pe organizatori si merita felicitari,am avut mai multe competitii decat etape de fotbal.

  4. De ce anu trecut iati lasat pe juniori sa fac toate probele si anu acesta numa cate o proba?