Noutati :

CJT sustine sportul si va aloca sume importante de bani pentru baschet, la rectificarea de buget

22 noiembrie, 2011 - 06:23 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis se pregateste sa rectifice, pentru ultima data in acest an, bugetul judetului. Deja consilierii judeteni s-au intrunit pentru a discuta despre rectificare si au decis sa sustina sportul.

Echipele de baschet ale Timisoarei, cea de baieti si cea de fete, vor fi sustinute cu sume substantiale de catre Consiliul judetean Timis, au decis consilierii judeteni din Comisia Economica a CJT. Proiectul urmeaza sa intre in plenul CJT, la sfarsit de luna cel mai probabil, pentru a fi votat.

Pentru ca Primaria nu si-a onorat obligatiile catre echipele de baschet, Consiliul Judetean  a decis sa sustina sportul si performanta, alocand sume suplimentare de bani echipelor de baschet ale Timisoarei. Astfel, echipa de baieti va primi suma de 500.000 de lei, iar cea de fete, 250.000 lei„, a declarat Daniel Preunca, membru in Comisia Economica a CJT.

Echipele de baschet ale Timisoarei au doi actionari principali, CJT si Primaria Timisoara. CJT si-a onorat, pana acum, obligatiile pentru cele doua echipe, Primaria Timisoara avand restante din cauza unor probleme de ordin financiar.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu am inteles, handbal sau baschet????

  2. Hallo, la baschet se pot da bani la Poli NU??? Pai unde-i dreptatea cjtistilor???? La baschet cum se cheltuiesc banii????

  3. Pentru ca la baschet echipele nu sunt conduse de marieni ianci. De aia. Si pentru ca in timp ce Poli e in B, BC Timisoara e pe primul loc in Divizia A, iar fetele au luat anul trecut locul 4.

    • Anda, esti sigura ca a inteles?