Noutati :

CJAS Timis se misca mai repede decat ministrul Sanatatii. S-au facut zeci de controale la furnizorii de servicii medicale din Timis, desi ministerul abia ieri a dispus verificari

5 mai, 2011 - 03:57 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Cei mai… sanctionati furnizori de servicii medicale in Timis sunt spitalele. Casa Judeteana de Asigurari a pornit inca din luna ianuarie a acestui an controalele, pe cand Ministerul Sanatatii abia ieri a dispus inceperea acestora.

Desi a instiintat Casa de Asigurari de ieri, ministrul Cseke Attila vrea rezultate concrete in 20 mai. Acesta a cerut un raport complet de la toate casele judetene. Reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis au efectuat pana in aceste zile aproape 90 de contracte, mai precis 87. Spitalele au fost cele mai sanctionate, desi au fost facute zeci de controale si la alti furnizori.

„Dupa cum am anuntat deja, CJAS a demarat la inceputul anului controalele la furnizorii de servicii medicale cu care se afla in relatie contractuala. Acolo unde este cazul am aplicat si sanctiuni, conform legii. Am efectuat 87 de controale si am recuperat aproximativ 147.000 de lei. 32 au fost la medicii de familie, 11 la specialisti, 6 la laboratoare, 10 la stomatologie, 5 in spitale, 4 ingriji la domiciliu, 2 asistente medicale de recuperare si reabilitare, 10 furnizori de medicamente, 3 furnizori de dispozitive medicale, 1 control la programele nationale, 3 la persoanele fizice sau juridice care au angajati in concedii medicale”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Mariana Mocioalca, purtator de cuvant CJAS Timis.

Controalele vor continua si in perioada urmatoare, ne-au anuntat reprezentantii Casei Judetene de Asigurari.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...