Noutati :

Cererea lui Adrian Nastase de preschimbare a termenului de judecata a fost respinsa

18 ianuarie, 2013 - 08:16 PM
Autor: Anonim      
Categorie: JUSTITIE
0

Cererea lui Nastase de preschimbare a termenului de judecata a fost respinsa pentru a doua oara. Cererea de eliberare din inchisoare a lui Adrian Nastase dupa executarea unei treimi din pedeapsa va fi judecata in 12 februarie.

Fostul premier ar putea fi pus in libertate inainte de termen, dupa ce Comisia de eliberari conditionate de la Penitenciarul Jilava a dat aviz pozitiv, constatând ca s-a implinit termenul la care poate fi eliberat.

Avocatul lui Adrian Nastase, Ion Cazacu, a declarat ca, miercuri, Comisia de eliberari conditionate de la Penitenciarul Jilava a constatat ca s-a implinit termenul de o treime din pedeapsa in care ar putea fi eliberat fostul premier si a dat aviz favorabil.

El a precizat ca membrii Comisiei au luat in calcul pentru avizul favorabil activitatile desfasurate de Adrian Nastase in penitenciar, precum si faptul ca acesta a publicat trei carti.

Cazacu a mai spus ca au fost luate in considerare in stabilirea perioadei de executare a pedepsei si zilele petrecute de Adrian Nastase in Spitalul Floreasca, scazute din pedeapsa in urma unei decizii a instantei.

Avocatul a precizat ca avizul favorabil pentru eliberarea lui Adrian Nastase din penitenciar va fi analizat de judecator, o decizie a instantei putând fi data la inceputul lunii februarie.

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...