Noutati :

Cercetatorii, studentii exceptionali si olimpicii Timisoarei au primit premii de excelenta pentru rezultatele obtinute in 2011!

15 decembrie, 2011 - 02:11 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Cei mai merituosi elevi si studenti din Timisoara au fost premiati de Primarie! Ei au obținut de-a lungul acestui an medalii si note foarte mari la concursurile si examenele la care au participat!

Primarul Gheorghe Ciuhandu a fost cel care le-a inmanat diplomele si plicurile cu bani tinerilor! Ei au primit intre 400 si 1.000 de lei!

Vezi lista cu elevii olimpici si profesorii coordonatori!

In acest an au fost premiati 5 elevi olimpici internationali si cei 5 profesori coordonatori, 39 de studenti si 4 cercetatori din mediul universitar timisorean, care s-au remarcat pe parcursul anului 2011 prin rezultate exceptionale.

Vezi lista cu cercetatorii!

Gala Premiilor pentru Excelenta este un eveniment traditional anual dedicat timisorenilor care au obtinut rezultate deosebite in domenile lor de activitate si este o actiune finantata de Consiliul Local Timisoara.

Vezi lista cu studentii!

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...