Noutati :

Cele mai noi tendinte din industria textilelor, prezentate in premiera in Romania. Incepe Textile Technology Show

12 septembrie, 2018 - 04:05 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0

Joi, 13 septembrie, începe TEXTILE TECHNOLOGY SHOW, expoziţia de tehnologie pentru industria textilă din Europa de Sud-Est organizată de EUROEXPO Fairs şi susţinută de „Dialog textil”.

Prima expoziţie dedicată industriei textile, după o absenţă de 10 ani pe piaţa din România, se desfăşoară la Romexpo-Bucureşti, în pavilionul Central, între 13 şi 15 septembrie. Intrarea este liberă, pe baza înregistrării online sau la faţa locului.

Uite ce ţi-am pregătit:

  • EXCLUSIVITATE: CARLIN CREATIVE TREND BUREAU PARIS, cea mai mare agenţie de trenduri pentru industria de fashion din lume, vine la premiera Textile Technology Show!
  • INOVAŢII TEHNOLOGICE: maşini de cusut, ţesut, brodat şi surfilat, echipamente de imprimare digitală pe textile, soluţii şi servicii pentru industria textilă din regiune.
  • PESTE 100 DE BRANDURI relevante pentru industrie vor fi reprezentate la expoziţie.
  • TEXTILE TRENDS CONFERENCE: evenimentul la care vei aflacare sunt tendinţele şi oportunităţile industriei textile şi îţi oferă ocazia să te întâlneşti cu designeri, preşedinţi de asociaţii, lideri din industria textilă, furnizori şi distribuitori de echipamente!
  • FASHION CONNECT– Conferinţa „Dialog Textil” din cadrul TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
  • MARATON DE WORKSHOPURI, powered by Atelierele ILBAH, care se vor desfăşura pe toată perioada expoziţiei.

Mai multe detalii pe www.textilshow.ro

Urmăreşte-ne şi în social media: www.facebook.com/textiletechnologyshow.romania/

***

Despre EUROEXPO

EUROEXPO Fairs este organizatorul celor mai mari târguri şi expoziţii de business din România. Cu o experienţă de peste 15 ani în organizarea de târguri şi expoziţii noi, compania a înregistrat un trend ascendent şi a reuşit să crească anual atât numărul expozanţilor, cât şi pe cel al vizitatorilor. 

Prin intermediul târgurilor lider de piaţă (Metal Show, Baby Boom Show – ediţiile de primăvară şi toamnă, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Cleaning Show, Pack Expo, Expo Shop, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platformă profesională de comunicare între reprezentanţi ai mii de companii din România şi din străinătate, poziţionând compania în vârful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Târgurile şi expoziţiile EUROEXPO oferă cadrul propice pentru interacţionare, evenimente conexe informative şi proiecte menite să impulsioneze dezvoltarea economică.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...