Noutati :

Ce decizie au luat judecatorii de la Curtea de Apel Timisoara in Dosarul IPJ Timis? Cine e liber si cine ramane in arest?

23 ianuarie, 2015 - 08:03 PM
Autor: Anonim      
Categorie: JUSTITIE
2

TIMISOARA. Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au luat o decizie care nu mai poate fi contestata, in privinta celor sase persoane arestate preventiv in dosarul de coruptie privind fapte de coruptie la varful IPJ Timis.

Cei sase arestati preventiv, Sorin Munteanu, seful IPJ Timis, adjunctul acestuia, Florin Bolbos, seful Politiei Rutiere Timis, Marcel Craciunescu, primarul din Recas, Teodor Pavel, precum si seful Politiei Recas, Marian Temu si seful Politiei Locale Recas, Doru Berzescu au depus contestatie la decizia Tribunalului Timis care a hotarat sa ii aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Contestatia s-a judecat, vineri, la Curtea de Apel Timisoara, iar decizia judecatorilor este una definitiva.

Astfel, Curtea de Apel Timisoara a decis ca Sorin Munteanu, seful IPJ Timis, adjunctul acestuia, Florin Bolbos, seful Politiei Rutiere Timis, Marcel Craciunescu si primarul din Recas, Teodor Pavel sa ramana, in continuare, arestati preventiv.

De asemenea, in ceea ce ii priveste pe Marian Temu si seful Politiei Locale Recas, Doru Berzescu, acestia vor fi cercetati, in continuare in stare de libertate, sub control judiciar.

Sorin Muntean, seful IPJ Timis, care este acuzat de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Florin Bolbos, adjunct al inspectorului sef al IPJ Timis, cu atributii pe linia de munca ‘rutiera’, care e acuzat de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Marcel Craciunescu, sef al Serviciului Politiei Rutiere Timis, care este acuzat de savarsirea a patru infractiuni de luare de mita

Teodor Pavel, primar al orasului Recas, care e acuzat de instigare la uzurparea functiei, instigare la hartuire si instigare la abuz in serviciu.

Marian Temu, sef al Politiei orasului Recas, care e acuzat de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Adrian Berzescu, sef al Politiei Locale Recas, functionar public aflat in subordinea primarului orasului Recas, care este acuzat de uzurparea functiei si hartuire.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Bine că dosarul flota a fost clasat,Băşilă e liber,nimeni nu stie pe unde au dispărut vapoarele iar oamenii ăstia stau ina arest pt abuz in serviciu.Bravo Dna si justiția română!Avem si noi o curte de apel cu nişte judecători unu si unu.De proşti…..proces politic ca pe vremea comuniştilor…..

    • mda, basescu e de vina si cind nu mai e presedite…
      si dupa ce o sa moara, fantoma lui basescu o sa aresteze corupti nevinovati.