Noutati :

Ce au in comun un living modern si agentia unei banci?

26 august, 2020 - 02:44 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0

Am discutat cu Simona Nica, Office owner ING Timișoara Gheorghe Lazăr, care ne-a povestit despre noul concept de design al rețelei de office-uri ING, precum și facilitățile care vin la pachet cu acesta. 

De ce Acasă@ING?

Prin acest concept, ING Bank redefinește relația dintre bancă și client cu un accent mai pronunțat pe consultanță, relevanță și eficiență în ceea ce privește timpul petrecut într-o agenție. Office-urile ING sunt locurile unde clienții vin pentru acele momente importante în relația lor cu banca, cum ar fi cumpărarea unei case noi, realizarea unei investiții sau alte situații mai complexe. În acele momente, dorim să le oferim o atmosferă primitoare și confortabilă, în care să se simtă relaxați în timp ce discută cu un partener de încredere, la o ceașcă de cafea.

 

Care sunt noutățile cu care vine acest design?

Reamenajarea înseamnă noi spații, cum ar fi „inima ING”, o zonă de întâmpinare proiectată ca un living modern, unde vizitatorii sunt primiți ca oaspeți în casa ING. Totodată, clienții vor avea la dispoziție zona digitală, dedicată operațiunilor și tranzacțiilor bancare digitale, unde pot accesa și soluțiile ING de profil pentru prima dată și se pot familiariza cu ele. În plus, au acces la zone semi-private, birouri deschise pentru consultanță personalizată, precum și la spații private destinate discuțiilor mai complexe.

Care au fost provocările, în special în această perioadă?

Am acceptat provocarea de a reamenaja office-ul Gheorghe Lazăr și de a implementa nou design Acasă@ING din dorința de a oferi o experiență mai frumoasă clienților care ne trec pragul. Iar cea mai mare provocare a fost timpul, bineînțeles. Deoarece pe parcursul renovărilor am avut office-ul închis, iar contextul complicat din prezent nu ne-a fost prieten, provocarea de a ne încadra în termen a fost și mai mare față de un proiect de renovare desfășurat în mod normal.

Care sunt măsurile de siguranță pe care le-ați implementat?

Pentru siguranța clienților și angajaților băncii, ING a implementat mai multe măsuri de siguranță în rețeaua ING Office din toată țara. Conform legii, purtarea măștii este obligatorie, iar ca măsură suplimentară de siguranță au fost montate separatoare din plexiglas. Totodată, pentru a ne asigura că spațiul dintre colegii din Office cât și față de client respectă normele, în zona de consultanță a Office-urilor este acceptată câte o persoană pe rând la fiecare angajat plus maximum trei persoane în zona de așteptare. În acest fel, putem respecta distanța minimă de doi metri între clienți și angajați.

Au mai fost reamenajate și alte office-uri ING?

Inaugurarea biroului Gheorghe Lazăr face parte dintr-un proces complex, derulat la nivel național. După relocarea și relansarea biroului Timișoara Revoluției (acum pe strada Proclamația de la Timișoara, nr. 5) la sfârșitul lui iunie și relansarea biroului Timișoara Gheorghe Lazăr, alte nouă agenții din țară au fost sau urmează să fie relansate în 2020. Acestea sunt: Satu Mare (Libertatea), Brașov (Onix), Brăila (Calea Călărașilor), Craiova (Cuza), Alba Iulia, Oradea (Dacia) și București (centrul vechi, Chibrit, Victoriei).

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...