Noutati :

CCIAT angajeaza contabil pentru un centru de kinetoterapie. Ce conditii trebuie sa indeplineasca doritorii?

29 iulie, 2015 - 03:18 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: ECONOMIC
0

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Centrul de Kinetoterapie și Masaj Banat cauta spre angajare o persoana pentru postul de contabil.

Postul se adreseaza persoanelor apartinand grupurilor defavorizate: persoane din familii cu mai mult de doi copii sau familii monoparentale, persoane provenind din sistemul institutionalizat de protectie a copilului, femei in situatii de risc, persoane care au parasit timpuriu scoala, care locuiesc in comunitati izolate, care traiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilitati, persoane de etnie rroma.

Cerinte necesare:
* Absolvent studii economice
* Minim 3 ani experienta pe un post cu responsabilitati similare
* Bune cunoștinte de calculator: Office, Excel, Word
* Cunoștinte specifice postului: legislatia financiar-contabila, contabilitate financiara, contabilitate de gestiune, utilizarea unei aplicatii contabile
* Abilitati de organizare și planificare a muncii
* Meticulozitate și acuratete
* Seriozitate și implicare
* Persoana dinamica și deschisa catre furnizarea de solutii

Responsabilitati ale postului:
* Completarea formularelor de contabilitate
* Inregistrarea actelor, verificarea și indosarierea acestora
* Intocmirea statelor de plata
* Intocmirea situatiilor financiare lunare, semestriale și anuale, inclusiv bilantul anual, și a diverselor rapoarte
* Intocmirea statisticilor anuale
* Efectuarea platilor, transferurilor bancare
* Urmarirea incasarilor zilnice și incarcarea lor in aplicatia interna.

Centrul de Kinetoterapie și Masaj Banat, structura de economie sociala creata in mediul rural (comuna Giroc), este o entitate cu personalitate juridica distincta, infiintata și gestionata de CCIAT, in calitate de partener coordonator al Proiectului ”CASE – Competente Antreprenoriale Sociale”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și derulat impreuna cu S.C. GAPA SRL, CCIA Vrancea și Associazione Gruppo Euroconsult Italia.
Proiectul are ca obiectiv principal imbunatatirea accesului persoanelor din grupurile vulnerabile la piata muncii din Regiunile Vest și Sud-Est, atat in economia sociala cat și in economia formala.

Centrul ofera, pe o perioada determinata, acces gratuit la servicii de kinetoterapie și masaj pentru persoane din categoriile defavorizate mentionate.

Cei interesati pot depune CV-urile in format Europass si o scrisoare de intentie la sediul CCIAT din P-ta Victoriei nr.3, cam. 12 sau le pot trimite pe adresa de e-mail: [email protected]

In urma manifestarii interesului, vor fi invitati la interviuri de angajare.

Termen limita de depunere a documentelor: 7 august 2015.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...