Noutati :

CCIA Timis faciliteaza accesul companiilor la programe de profesionalizare a angajatilor

26 februarie, 2021 - 08:30 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, lider al Proiectului “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI in Regiunea Vest”, derulat in parteneriat cu Universitatea Politehnica Timisoara si Expert Consulting, continua activitatea de sprijinire a IMM-urilor din Regiunea Vest in elaborarea si implementarea de programe de formare profesionala si instruire pentru angajati, cu scopul de a oferi angajatilor posibilitatea de a-si imbunatati competentele profesionale, astfel incât sa se adapteze mai usor la schimbarile de pe piata muncii si din domeniul in care activeaza.

In acest context, toate activitatile derulate vizeaza profesionalizarea angajatilor, prin: campanii de constientizare a angajatorilor cu privire la importanta si necesitatea participarii angajatilor la programe de formare profesionala, prin furnizarea de cursuri de initiere, (re)calificare, perfectionare si specializare a angajatilor si prin implementarea de planuri operationale si procese de planificare strategica – adaptate la dinamica sectoarelor economice din care fac parte.

Efectul pozitiv, urmarit prin atingerea acestor obiective, consta in imbunatatirea statutului profesional al angajatului si a conditiilor de la locul de munca, contribuind astfel la cresterea productivitatii muncii.

Informatii suplimentare la tel: 0732-185.285, e-mail: [email protected], Daiana Mirela BUZATU – Manager de proiect.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...