Noutati :

CCIA Timis, acord de colaborare cu Consiliul de Afaceri Romano – American

20 decembrie, 2019 - 11:47 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Noi oportunitati de afaceri pentru mediul economic din judetul Timis. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis a semnat un acord de colaborare cu Consiliul de Afaceri Romano-American, iar in urma acestuia urmeaza deschiderea unei reprezentante a CCIAT la New York si a Consiliului de Afaceri Romano-American la Timisoara.

”Pentru prima oara in 22 de ani, de cand avem deschis acest birou avem o entitate care sa fie reprezentata de catre o grupare de specialisti care pot reprezenta aproape fiecare domeniu de industrie din Statele Unite. Avantajul este ca vorbim aceeasi limba, engleza-americana, raspundem la telefon la orele de lucru americane, putem sa avem intalniri la sala noastra de conferinte, practic CCIAT va functiona ca si cand exista deja la New York, nu prin corespondenta, nu prin telefon, ci cu adevarati oameni si specialisti in domenii economice”, a spus Stefan Minovici, presedintele cu Consiliul de Afaceri Romano-American (RABC) la Timisoara.

Va reamintim, vizita la Timisoara a presedintelui RABC vine dupa ce in toamna acestui an, o delegatie a oamenilor de afaceri din judetul Timis a participat la o misiune economica in Statele Unite ale Americii, tocmai entru a creste vizibilitatea firmelor timisene, promovarea produselor si serviciilor acestora pe piata americana si serviciile acestora pe priata americana.

In plus, vizita presedintelui RABC la CCIA Timis este prilej de intalnire cu firme timisene interesate sa faca afaceri cu parteneri americani dar si de discuții privind participarea cu stand a firmelor timisene si a Judetului Timis ca regiune invitata la cea de-a 21-a editie a Zilei Romaiei pe Broadway.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...