Care sunt cele mai cautate joburi online

Posturile vacante de reprezentant vanzari, operator PC, reprezentant relatii clienti, dar si cele de responsabil clienti, responsabil dezvoltare livrari sau asistent manager strang intre 4.000 si 9.000 de aplicatii, spun reprezentantii site-urilor de recrutare. “Numarul celor care trimit zilnic CV-ul catre firmele care au posturi vacante a ajuns, in luna octombrie, la 39.000. Cei mai multi dintre cei care isi cauta de lucru aplica pentru joburile vacante din vanzari, serviciu clienti, finante-banci, IT&C, contabilitatea si marketing”, spune Adela Rapeanu, communication expert la Myjob. Potrivit acesteia, pentru un job de operator PC aplica pana la 8.300 de candidati. Joburile adresate specialistilor in vanzari aduna si ele numar considerabil de aplicatii, pentru un astfel de anunt aplica peste 8.000 de candidati. Datele furnizate de reprezentantii eJobs arata ca anunturile pentru joburile de reprezentant relatii clienti si responsabil dezvoltare clienti aduna aproape 5.000 de aplicatii.

Posturile vacante de reprezentant vanzari, operator PC, reprezentant relatii clienti, dar si cele de responsabil clienti, responsabil dezvoltare livrari sau asistent manager strang intre 4.000 si 9.000 de aplicatii, spun reprezentantii site-urilor de recrutare.

“Numarul celor care trimit zilnic CV-ul catre firmele care au posturi vacante a ajuns, in luna octombrie, la 39.000. Cei mai multi dintre cei care isi cauta de lucru aplica pentru joburile vacante din vanzari, serviciu clienti, finante-banci, IT&C, contabilitatea si marketing”, spune Adela Rapeanu, communication expert la Myjob. Potrivit acesteia, pentru un job de operator PC aplica pana la 8.300 de candidati.

Joburile adresate specialistilor in vanzari aduna si ele numar considerabil de aplicatii, pentru un astfel de anunt aplica peste 8.000 de candidati. Datele furnizate de reprezentantii eJobs arata ca anunturile pentru joburile de reprezentant relatii clienti si responsabil dezvoltare clienti aduna aproape 5.000 de aplicatii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.