BC Timisoara l-a mai luat si pe Ivan Miskovici

Dupa ce l-au adus marti la Timisoara pe Milos Pesici, oficialii de la BC Timisoara au mai perfectat un nou transfer. Este vorba despre care a evoluat pana acum in Romania la CSU Atlassib Sibiu. In CV-ul baschetbalistului sarb sunt trecutre nume grele ale baschetului mondial, formatii din SUA, Danemarca sau Grecia. El ar putea debuta in tricoul alb-violet chiar impotriva formatiei de la care a plecat. Ultima echipa pentru care  Miskovici a evoluat este gruparea elena Arkadikos Tripoli.

Dupa ce l-au adus marti la Timisoara pe Milos Pesici, oficialii de la BC Timisoara au mai perfectat un nou transfer. Este vorba despre care a evoluat pana acum in Romania la CSU Atlassib Sibiu. In CV-ul baschetbalistului sarb sunt trecutre nume grele ale baschetului mondial, formatii din SUA, Danemarca sau Grecia.

El ar putea debuta in tricoul alb-violet chiar impotriva formatiei de la care a plecat. Ultima echipa pentru care  Miskovici a evoluat este gruparea elena Arkadikos Tripoli.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.