Noutati :

Baroul Timis nu si-a aprobat proiectul de buget pe 2012 din cauza lipsei de cvorum

5 martie, 2012 - 04:19 PM
Autor: Gheorghe Ilas      
Categorie: JUSTITIE
1

TIMISOARA. Adunarea Generala Ordinara a Membrilor Baroului si a Casei de Asigurari a Avocatilor, Filiala Timis, programata pentru luni, in sala Filarmonicii Banatul, nu a reusit sa starneasca interesul aparatorilor din instantele timisene.

Din cei aproape 800 de membri ai baroului, doar cam 100 de persoane au raspuns convocarii, unele fiind in posesia unor procuri pentru a-si reprezenta colegii la vot.

Dupa numararea celor prezenti si a numarului mandatelor de reprezentare s-a decis ca adunarea nu poate avea loc, in conditiile in care, pentru indeplinirea cvorumului, erau necesare 392 de voturi, iar cei din sala intruneau, cu tot cu procuri, doar 160 de voturi.

„Adunarea Generala Ordinara a Baroului si a Casei de Asigurari se amana pentru lunea viitoare”, a anuntat decanul Baroului Timis, Lazar Gruneantu.

Apatia avocatilor timiseni este cu atat mai greu de inteles, cu cat, astazi, pe ordinea de zi a adunarii, au fost inscrise puncte de dezbatere foarte importante pentru functionarea acestei bresle, cum sunt proiectul de buget pe 2012, descarcarea de gestiune a Consiliului Baroului si Consiliului Filialei pe 2011, situatia financiara a Baroului pe 2011, aprobarea proiectului de buget al Baroului si Filialei Timis a Casei de Asigurari a Avocatilor pe anul 2012.

Aceste probleme vor fi dezbatute peste o saptamana, in acelasi loc si de la aceeasi ora, fiind posibil ca, in cazul unui nou absenteism in masa, un grup restrans de persoane sa ia hotarari importante pentru avocatura timiseana.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ilas, nu apari?Las ca vine si vremea ta…don’t be affraid…EA inca te iubeste…baroul-i chestie grea…musca aici, dreapta ,colo, dincolo…bun si asa rau…hai POLI!