Noutati :

Atentie, soferi! Aveti interzis la parcare pe jumatate din 7 strazi din centrul istoric al Timisoarei, daca nu locuiti in zona!

21 martie, 2014 - 03:25 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Unii pe dreapta, altii pe stanga! Sapte strazi din zona Cetate, aflata in reabilitare, vor avea regim special la parcare. Pentru a acorda niste facilitati riveranilor, primaria Timisoara a decis ca pe unele portiuni, soferii care au locuinte in zona sau sedii de firma sa poata parca pe partea dreapta a drumului, in vreme ce ceilalti conducatori auto, aflati doar cu treaba in zona, sa aiba dreptul sa-si lase masinile doar pe stanga.

Vezi mai jos lista cu strazile cu regim special la parcare!

Zonele care sunt destinate exclusiv pentru parcarea de catre riverani sunt marcate corespunzator, iar soferii vor primi taloane speciale pe care vor trebui sa le puna in parbriz. Acestea le vor fi inmanate personal de catre politistii locali si sunt gratuite. Agentii le vor bate la usa pentru a le oferi, iar cei care nu sunt gasiti acasa vor fi invitati la Primarie sa si le ridice de la camera 12, incepand de luni, 24 martie.

Ceilalti soferi care vor fi prinsi ca parcheaza pe locurile destinate riveranilor vor fi amendati de Politia Locala.

Iata strazile pe care, de luni, riveranii vor putea parca linistiti pe partea dreapta!

– Gheorghe Lazar pe tronsonul cuprins intre strazile Gheorghe Dima si V. Alecsandri

– E.Ungureanu pe tronsonul cuprins intre strazile Gheorghe Lazar si Gheorghe Dima

– E. Grigorescu pe tronsonul cuprins intre strazile V. Alecsandri si Gheorghe Dima

– Regimentul 5 Vânatori pe tronsonul cuprins intre Oituz si Piata Unirii

– Matei Corvin pe tronsonul cuprins intre Oituz si Piata Unirii

– G. Cosbuc pe tronsonul cuprins intre strazile Matei Corvin si Piata tepes Voda

– Paul Chinezu pe tronsonul cuprins intre strazile G. Cosbuc si OituzInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...