Noutati :

Aproape 1500 de locuri bugetate pentru viitorii masteranzi ai Universitatii Politehnica Timisoara

7 iulie, 2016 - 11:11 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza, in intervalul 4-22 iulie 2016, concursul de admitere pentru ciclul master. Candidatii au la dispozitie 1470 locuri bugetate, respectiv 625 locuri cu taxa, la 67 de specializari. Mai multe informatii despre impartirea locurilor disponibile pe facultati si specializari pot fi gasite in urmatorul tabel.

Candidatii sunt asteptati sa se inscrie online sau la sediile facultatilor, dupa cum urmeaza:
– prima etapa 4-8 iulie, interviu 11-12 iulie;
– a doua etapa 12-22 iulie, interviu 25 iulie.

Universitatea Politehnica a hotarat sa organizeze 2 etape de inscriere la master, pentru a veni in intampinarea studentilor care termina examenul de licenta mai tarziu decat absolventii Politehnicii. Astfel, sunt asteptati sa devina masteranzi UPT tineri de la toate universitatile timisorene si nu numai.

Mai multe detalii pot fi accesate pe site-ul UPT, la sectiunea Admitere.

UPT se numara printre putinele universitati din tara care ofera cazare tuturor studentilor sai, netimisoreni, in cele 16 camine studentesti (peste 5000 de locuri de cazare). Servirea mesei se poate face in restaurantele studentesti, la preturi preferentiale. Studentii UPT isi desfasoara orele de educatie fizica si activitati recreative in cadrul a doua baze sportive cu dotari de ultima ora: doua bazine de inot semiolimpice, unul acoperit si unul descoperit; terenuri acoperite si descoperite de fotbal, tenis, volei, handbal, pista de atletism; sali de forta si fitness. Accesul la bazele sportive este gratuit pentru politehnisti. De asemenea, studentii UPT beneficiaza au acces gratuit la noua Biblioteca – un spatiu impresionant, dotat cu tehnologie de ultima generatie si spatii proiectate pentru toate nevoile studentilor: studiu individual sau in grup, sedinte de lucru internationale, relaxare sau socializare.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...