Apartamente disponibile in ISHO cu livrare imediata. In 2022, accentul va fi pus pe lifestyle si servicii. Video

O bună parte din viziunea ISHO pentru Timișoara a prins deja contur, cartierul a prins viață și devine locul vibrant care a fost imaginat. Totodată, au fost dezvoltate unele idei noi care vor fi puse în practică încă din acest an.

Iată ce înseamnă ISHO astăzi și care va fi evoluția proiectului în 2022.

ISHO Living – apartamente disponibile cu livrare imediată

Peste 500 de proprietari s-au mutat deja sau urmează să o facă în săptămânile viitoare în clădirile A și D, care sunt cele mai înalte clădiri rezidențiale din regiunea noastră. Cartierul va prinde și mai multă viață.

În clădirile A și D există câteva apartamente disponibile cu avantajul unei livrari imediate, iar proprietarii se pot muta într-un cartier în bună parte finalizat, funcțional, locuit, cu toate căile de acces amenajate și servicii de proximitate. Ultimele apartamente disponibile în aceste clădiri pot fi consultate aici. Prețurile actuale sunt valabile până în 31 martie. Echipa ISHO poate fi contactată la [email protected] sau 0371 33 63 63.

Clădirea U2 va fi finalizată până la finalul anului

Lucrările la clădirea U2, situată chiar pe malul Begăi, sunt la un stadiu avansat. A fost finalizată fațada, iar pe interior se lucrează la finisare, astfel încât apartamentele achiziționate vor fi predate până la finalul acestui an. Până la data de 31 martie puteți beneficia de prețurile actuale. Lista cu disponibilități poate fi consultată aici.

De asemenea, în lunile următoare vom lansa și alte câteva apartamente din această clădire foarte apreciată.

Clădirea B și noi clădiri rezidențiale

Echipa ISHO lucrează intens și la conceptul viitoarelor clădiri care vor completa componenta rezidențială. Planurile pentru clădirea B sunt în curs de finalizare, propunându-ne ca tot în acest an să fie obținută autorizația necesară pentru a putea demara construcția și punerea în vânzare a apartamentelor. Curând, vor fi dezvăluite detalii cu aspectul acestei noi clădiri.

Tot în acest an, vor fi proiectate clădirile de locuințe din partea estică a sitului nostru, înspre Piața Badea Cârțan și Multiplexity. Va fi pregătit un proiect de anvergură, upgradat, care să poarte semnătura ISHO, atât prin arhitectură, cât și prin conceptul de lifestyle propus. ISHO a adus noi standarde în Timișoara prin concept, funcționalitate, eficiență energetică, iar acum a venit momentul pentru a ridica din nou ștacheta. Este modul ISHO de a contribui la dezvoltarea Timișoarei. Detalii vizuale asupra viziunii pentru viitorul ISHO vor fi oferite pe parcursul acestui an.

ISHO Offices este finalizat integral

In această perioadă se lucrează la finalizarea ultimei etape din ISHO Offices. Spațiul amplu, modern are deja vibe. Șantierul se va retrage definitiv spre alte zone ale cartierului. Vom avea, așadar, o suprafață de peste 50.000 de mp concepută pentru a oferi mediul de lucru ideal, armonios, acel mediu unde îți face plăcere să fii, care te energizează și îți dă un boost de creativitate.

Dincolo de companiile deja existente, există discuții avansate cu mai multe companii din industrii precum IT&Tech, servicii, finance, automotive si engineering, pentru a concentra la ISHO Offices un hub creativ și performant.

Restaurant Stradale și cafeneaua Mitzu

Echipa ISHO proiectează alături de chef Foa și echipa sa de creativi un concept inedit de amenajare a restaurantului Stradale, care va fi situat la parterul clădirii de birouri și va avea și o terasă generoasă spre curtea interioară. Va fi un concept contemporan, dinamic, adaptat unui stil de viață sănătos, cu produse proaspete și mâncare gătită pe loc. Intenția este ca noul restaurant Stradale și cafeneaua Mitzu să fie funcționale din această primăvară. Restaurantul va fi potrivit pentru masa de prânz în restaurant sau take away, dar și servicii de catering pentru evenimentele firmelor din clădirea de birouri. Va fi o opțiune pentru pauza de cafea, dar și pentru petreceri tematice. Ne vom putea bucura de noul restaurant încă din prima jumătate a anului. 

Centru medical

Serviciile vor fi extinse. O clinică internațională urmează să deschidă un centru medical la standarde ridicate într-un spațiu situat la partenerul clădirii de birouri, oferind servicii medicale pentru specialități multiple. Vom anunța în curând mai multe detalii.

Piscină și centru de fitness

Componenta de lifestyle din ISHO are prevăzut un centru de fitness cu piscină, care va ocupa trei nivele în clădirea A. Chiar dacă restricțiile de funcționare a acestor tipuri de servicii au afectat planul inițial, acest centru rămâne o prioritate. Suntem în discuții avansate cu reprezentanții unui brand internațional pentru redemarea amenajării acestui spațiu pentru ca până la finalul anului să funcționeze un gym ultramodern în ISHO.

O viață sănătoasă și armonioasă

După 5 ani și jumătate de când a apărut în București, în ISHO, se va deschide L’Amande – Desserts sans gluten, prima cofetărie, brutărie, patiserie, pizzeria gluten free din vestul țării. Bunătățile L’Amande sunt concepute cu dragoste și pasiune pentru toți cei care suferă de intoleranță la gluten, pentru cei care au diverse alte alergii și intoleranțe (la proteina laptelui de vacă, ouă, nuci, lactoză etc), dar și pentru cei care vor să se răsfețe cu un dulce bun și sănătos și vor să îți aducă aminte de gustul copilăriei.

Va demara construcția parcului

ISHO va genera și un amplu spațiu public pe măsură ce șantierul se mută în alte zone ale cartierului. În 2022, atenția se va îndrepta spre amenajarea parcului ISHO. Într-o primă etapă vor fi plantați arbori maturi care vor contribui la armonizarea peisajului urban, iar ulterior, după finalizarea clădirii rezidențiale ISHO B, va fi executată amenajarea finală a parcului, care va aduce în ISHO o minunată zonă de relaxare în completarea parcurilor de pe malul Begăi.

Bulevardul și podurile

Amenajarea bulevardului care va fi parte din inelul doi al orașului este vizibilă încă de anul trecut. Proiectul pentru cele doua poduri – auto și pietonal – și lărgirea la 4 benzi a tronsonului de la strada Baader până la strada Pestalozzi este în fază finală de aprobare lucrările urmând să demareze în acest an.

Hotel Radisson

O altă industrie puternic afectată de pandemie este cea hotelieră. Timișoara are nevoie de un hotel de primă calitate, administrat de un operator internațional de renume și vom fi redemarate lucrările la Hotelul Radisson Blu în acest an, pentru a le finaliza în cursul anului viitor. Hotelul va oferi 160 de camere, un centru de conferințe, un ball room/conference room cu o capacitate de 400 de persoane, restaurant gastronomic, rooftop bar cu piscină și altele.

Modul nostru de a reimagina Timișoara

ISHO este deja unul din cele mai instagramabile locuri din oraș și parte din cotidian pentru mii de timișoreni care locuiesc sau lucrează aici. Dacă vrei și tu să locuiești într-un cartier de ultimă generație, fără compromisuri, cu atenție deosebită la detalii, ai ocazia să achiziționezi unul din apartamentele disponibile cu livrare imediată. Echipa ISHO poate fi contactată la [email protected] sau 0371 33 63 63.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. Eu sint mai de la tara,de aceea intreb ce este acest isho ?

  • Nu e clar? Este unul din cele mai instagramabile locuri din oraș.
   Instagramabiliza-re-as si n-am cui…
   E un cartier nou, destinat celor care nu au vointa sa ramana la tara.

   • Dar vor gasi pretendenti…

 2. Un dezvoltator imobiliar mincinos care nu se tine de promisiuni , spatiile verzi vor lipsi din decor , pe terenul lor doar beton si atat ! Doar reclama si preturi exorbitante.

 3. Ma bine îl numiți INDUSTRIA LÂNII ORI PE SCURT… I L S A…..