Noutati :

Anunt Shopping City Timisoara

15 mai, 2019 - 11:25 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0

„SHOPPING CITY TIMIŞOARA SRL, titular al proiectului “Construire spălătorie auto cu self-service (fise)” propus a fi amplasat în jud. Timiș, Timișoara, Calea Șagului, nr.100, CF.443028, jud. Timiș anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire spălătorie auto cu self-service (fisc) ” propus a fi amplasat în jud. Timiș, Timișoara, Calea Șagului, nr.100, CF.443028, jud. Timiș.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Timiș din municipiul Timișoara, B-dul Liviu Rebreanu nr. 18-18A, în zilele de luni – joi între orele 8.00 – 16.30, vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro – Secțiunea Acorduri de mediu.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.”

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...