Alexa si Sepsi cheama fanii la stadion pentru meciul cu FC Vaslui

[caption id="attachment_3068" align="alignleft" width="300" caption="Laszlo Sepsi"][/caption] Doi dintre cei mai buni jucatori ai Timisoarei in acest sezon, Dan Alexa si Laszlo Sepsi spun ca daca fanii nu sunt alaturi de echipa va fi greu ca Poli sa se mentina sus in clasament. Inaintea meciului cu FC Vaslui, cei doi cred ca aportul publicului va face diferenta pe teren. Sepsi il asteapta la stadion si pe Marian Iancu. "Intalnim o echipa foarte puternica si care a trecut peste momentele grele de la inceputul sezonului. Asteptam cat mai multi suporteri la meciul de sambata pentru ca trei puncte ne ajuta sa ramanem sus, in lupta pentru locul intai. Ii cunoastem, ne-au batut anul trecut, acum insa stim lectia si trebuie sa invingem.Atitudinea si dorinta pot si trebuie sa faca diferenta in acest meci. E bine daca vine si Marian Iancu, sa vina cu noroc. Trebuie sa ne motiveze prezenta dinsului. Vasluiul e o echipa tare, in crestere de forma dar noi trebuie sa ne facem jocul. La noi uneori se vede lipsa de inspiratie in atac, nicidecum nu e vorba de superficialitate. Trebuie sa dam un gol mai mult decat ei si sa castigam", spune Sepsi. Alexa: Vaslui e o echipa cu fotbalisti Capitanul Dan Alexa crede ca ultimele meciuri din campionat nu sunt un punct de reper pentru evolutia ulterioara a formatiei alb-violete. Alexa crede ca meciului cu echipa vasluiana va arata adevarat fata a Politehnicii, mai ales ca alb-violetii se concentreaza mai bine cu echipele mari decat cu cele mici. [caption id="attachment_3072" align="alignright" width="300" caption="Dan Alexa"]Dan Alexa[/caption] "E un meci important cu un adversar in revenire de forma care a castigat ultimele trei meciuri. Vaslui e o echipa formata din fotbalisti nu din jucatori de fotbal va fi un meci interesant si tocmai de aceea vrem sa vina cat mai multa lume la meci. O victorie impotriva Vasluiului ne-ar asigura o mare parte din iarna linistita. Din punct de vedere al pozitiei in clasament e important sa castigam. E un moment mai greu pe care noi toti il intelegem, asa e peste tot in fotbalul romanesc, toate echipele se descurca mai greu cu banii. Un campionat se castiga si cu echipele mici dar trebuie adunate puncte de peste tot. E adevarat si ca ne mobilizam mai bine cu echipele mari si tocmai de aceea stiu ca va fi un spectacol reusit pentru ca Vasluiul joaca fotbal. Speram sa prelungim cat mai mult aceasta stare, de-a fi neinvinsi chiar daca ne gandim ca va veni la un moment dat si prima infringere, asa e in fotbal, mai pierzi, mai faci un egal. Speram sa se intimple intr-un derby. Au fost greseli si in meciurile noastre dar nu cred ca a fost vorba de viciere de rezultat", este de parere Chirurgul.

Laszlo Sepsi

Doi dintre cei mai buni jucatori ai Timisoarei in acest sezon, Dan Alexa si Laszlo Sepsi spun ca daca fanii nu sunt alaturi de echipa va fi greu ca Poli sa se mentina sus in clasament. Inaintea meciului cu FC Vaslui, cei doi cred ca aportul publicului va face diferenta pe teren. Sepsi il asteapta la stadion si pe Marian Iancu.

„Intalnim o echipa foarte puternica si care a trecut peste momentele grele de la inceputul sezonului. Asteptam cat mai multi suporteri la meciul de sambata pentru ca trei puncte ne ajuta sa ramanem sus, in lupta pentru locul intai. Ii cunoastem, ne-au batut anul trecut, acum insa stim lectia si trebuie sa invingem.Atitudinea si dorinta pot si trebuie sa faca diferenta in acest meci. E bine daca vine si Marian Iancu, sa vina cu noroc. Trebuie sa ne motiveze prezenta dinsului. Vasluiul e o echipa tare, in crestere de forma dar noi trebuie sa ne facem jocul. La noi uneori se vede lipsa de inspiratie in atac, nicidecum nu e vorba de superficialitate. Trebuie sa dam un gol mai mult decat ei si sa castigam”, spune Sepsi.

Alexa: Vaslui e o echipa cu fotbalisti

Capitanul Dan Alexa crede ca ultimele meciuri din campionat nu sunt un punct de reper pentru evolutia ulterioara a formatiei alb-violete. Alexa crede ca meciului cu echipa vasluiana va arata adevarat fata a Politehnicii, mai ales ca alb-violetii se concentreaza mai bine cu echipele mari decat cu cele mici.

Dan Alexa

Dan Alexa

„E un meci important cu un adversar in revenire de forma care a castigat ultimele trei meciuri. Vaslui e o echipa formata din fotbalisti nu din jucatori de fotbal va fi un meci interesant si tocmai de aceea vrem sa vina cat mai multa lume la meci. O victorie impotriva Vasluiului ne-ar asigura o mare parte din iarna linistita. Din punct de vedere al pozitiei in clasament e important sa castigam. E un moment mai greu pe care noi toti il intelegem, asa e peste tot in fotbalul romanesc, toate echipele se descurca mai greu cu banii. Un campionat se castiga si cu echipele mici dar trebuie adunate puncte de peste tot. E adevarat si ca ne mobilizam mai bine cu echipele mari si tocmai de aceea stiu ca va fi un spectacol reusit pentru ca Vasluiul joaca fotbal. Speram sa prelungim cat mai mult aceasta stare, de-a fi neinvinsi chiar daca ne gandim ca va veni la un moment dat si prima infringere, asa e in fotbal, mai pierzi, mai faci un egal. Speram sa se intimple intr-un derby. Au fost greseli si in meciurile noastre dar nu cred ca a fost vorba de viciere de rezultat”, este de parere Chirurgul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...