Noutati :

Ai treaba la Tribunal, la Timisoara? Anuntul de ultima ora al judecatorilor!

27 iunie, 2017 - 11:38 AM
Autor: Anonim      
Categorie: JUSTITIE
2

TIMISOARA. Conducerea Tribunalului Timis a facut un anunt de ultima ora privind programul de functionare a institutiei, in perioada urmatoare.

CITESTE SI: Fiecare viata conteaza! Misiune de salvare neobisnuita a pompierilor din Timis. FOTO

Astfel, Tribunalul Timis anunta ca, in perioada 1 iulie 2017- 31 august 2017, pe perioada vacantei judecatoresti, programul de lucru cu publicul al compartimentelor instantei va fi urmatorul:

Registratura: de luni pana joi intre orele: 9.00-11.00
Arhiva: de luni pana joi intre orele: 9.00-11.00
Arhiva de sindic: de luni pana joi intre orele: 9.00-11.00
Biroul de informare si relatii publice: de luni pana joi intre orele: 9.00-11.00
Biroul de aplicare a apostilei de la Haga : marti intre orele: 9.00-11.00 (preluare cereri) si marti la ora 12.00 (eliberarea actelor apostilate).

CITESTE SI: Atentie, timisoreni! Un troleibuz isi modifica traseul! Cand are loc schimbarea?

Perioada vacantei judecatoresti se vor forma complete separate pentru a se asigura solutionarea cauzelor urgente sau a celor care impun celeritate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Se vor institui restrictii de circulatie pentru autovehiculele transport marfa cu masa totala maxima autorizata egala sau mai mare de 7,5 tone atat pe timpul noptii de la orele 22 – 06, cat si la sfarsitul saptamanii de vineri de la orele 22 pana luni la orele 06, pe intreg teritoriul Romaniei !!!

  2. M-ar interesa ce se intelege prin cauze urgente si care sunt acelea?? Care sunt cazurile care impun celeritate? Dupa ce criterii se ghideaza justitia la selectarea acestor cazuri?? Eu personal cred ca e numai o abureala si tot nu vor lucra nimic in perioada sarbatorilor… Intrebarea e de ce avem nevoie de „vacante judecatoresti”? Nu le ajunge o saptamana de sarbatori ca tot restul Europei?? In alte tari nu se inchid tribunalele cu lunile!! Luati exemplu si invatati sa munciti ca pentru asta sunteti gras platiti!! La munca nu la intins mana!!