Noutati :

Agentii economici din Timis, instruiti in domeniul protectiei mediului si gestionarii deseurilor, in cadrul unui semnar organizat de CCIAT

4 mai, 2022 - 02:37 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, in colaborare cu Agentia Nationala pentru Protectia Mediului Timis si Garda Nationala de Mediu -Comisariatul Judetean Timis, au organizat, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, un seminar de informare a agentilor economici. Tema evenimentului a vizat sspecte privind responsabilitatile agentilor economici in domeniul protectiei mediului si a gestionarii deseurilor.


In cadrul intalnirii, au fost dezbatute ordonantele guvernamentale in vigoare privind regimul deseurilor, reglementarile de protectie a mediului, dar si cele privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizației de mediu și a autorizației integrate de mediu.

Seminarul a fost sustinut de specialisti din cadrul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis si al Garzii Nationale de Mediu – Comisariatul Judetean Timis, care au raspuns intrebarilor venite din partea agentilor economici.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...