Victorie imensa pentru Politehnica Timisoara. Handbalistii alb-violeti au invins Constanta

TIMISOARA. SCM Politehnica Timisoara era la 38 de puncte distanta de CSM Constanta inaintea rundei a XXIV-a a Ligii Zimbrilor si pleca cu sansa a doua in duelul cu handbalistii dobrogeni. Dar socotelile de pe foaie nu s-au potrivit cu ceea ce s-a intamplat in teren.

CITESTE SI: Sute de iubitori ai pedalarii, inscrisi la cea de-a III-a editie a Poli Bike Challenge 

Sportivii pregatiti de Pero Milosevic au jucat de la egal la egal cu mult mai bine clasata adversara. Constantenii au condus la inceput de meci cu patru goluri, dar alb-violetii au revenit incet-incet si au intors rezultatul. La finalul primei parti, Timisoara conducea cu 12-8.

Cu o aparare exacta, in repriza a doua banatenii au condus in permanenta la tabela, iar oaspetii au reusit o singura data sa egaleze situatia, la 15. In cele din urma, Poli s-a impus la limita, 22-21. Ambele echipe au incheiat partida cu cate un jucator in minus, dupa eliminari de 2 minute dictate de brigada de arbitri.

Filip Marjanovic, Antonio Bordeanu si Flaviu Campan au terminat partida cu cate 5 reusite, Szabo a inscris de 3 ori, Ignat a incheiat cu 2 reusite, in timp ce Huta si Pribanic au avut cate un gol in cont.

Odata cu aceasta victorie, Poli a ajuns la 23 de puncte, si a egalat Focsaniul si Steaua, dar mai are nevoie de puncte pentru a evita prezenta in barajul pentru evitarea retrogradarii.

In runda viitoare, Politehnica va juca in deplasare impotriva lui CSM Bucuresti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.