Se cauta o firma care sa se ocupe de sistemul de plata pentru parcarile din Timisoara. Licitatie de aproape 100.000 de euro

TIMISOARA. Timpark se pregateste pentru momentul in care actualul contract pentru sistemul de plata a parcarilor publice din Timisoara va expira.
Cauta o firma care sa gestioneze incasarile si a lansat o licitatie in acest sens.

CITESTE SI: Aproape 40.000 de porci vor fi omorati langa Timisoara. Pesta porcina confirmata oficial. Se iau masuri pentru protejarea a doua ferme

Prin prezentul acord cadru se doreşte achiziţionarea unor servicii complete de plată a staţionărilor pe domeniul public din Municipiul Timişoara, pentru utilizatorii sistemului de parcare SPAPP – TimPark în condiţiile utilizării taxării prin telefonia mobilă prin cele trei forme de plată: vouchere – plata în avans, microplati (SMS) şi card bancar„, se arata in anuntul postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Valoarea maxima estimata a acestui contract este de 404.384 lei fara TVA, adica peste 98.000 de euro cu TVA.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 21 octombrie.

In acest moment, Timpark are in derulare un sistem similar, iar cel nou, care trebuie pus la punct in 4 luni, va intra in vigoare la incetarea contractului actual.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pai ce nu functioneaza acum? Cine trebuie sa ia cei 100.000 de euro? Ca plata functioneaza.

  2. Recomand firma de partid a usr-ului, ma refer la cea din Ciacova.

  3. Acum ies la iveala adevaratele mize pentru care s-a implementat, extins si scumpit acest sistem, mai ales intervalul orar ales in asa fel incat primarul sa isi bage cat mai adanc banii in buzunarele cetatenilor dar in schimb sa nu ofere nimic in plus, ba mai mult, bataie de cap. Este important sa ne amintim aceste lucruri impreuna lipsa caldurii si apei calde iarna trecuta cand votam in 2024 pentru a-i multumi actualei administratii.

  4. Am circulat in multe orase din diverse tari, sistem de plata mai greoi decat in Timisoara n-am vazut decat in Arad, la inceputul anilor 2000. Practic, daca nu erai aradean, nu puteai plati. Apoi, daca politia avea mila, erai iertat, si se stie ca politia aradeana are un cui pe timisoreni, de pe vremea meciurilor Poli-UTA.