Da viata casei si gradinii tale cu corpuri de iluminat spectaculoase si de cea mai buna calitate! Specialistii Eglo te invata cum sa alegi solutiile perfecte. Foto

TIMISOARA. Iluminatul exterior este la fel de important precum cel din casa ta. Si, daca ai nevoie de un sfat pentru a alege corpurile de iluminat perfecte sau modul in care sa le amplasezi cu stil, expertii Eglo de la Timisoara ofera cele mai bune solutii.

CITESTE SI: Lumina care te inspira. Cea mai variata gama de corpuri de iluminat, cu consum redus de energie si design inedit, la calitate austriaca. Solutiile cu tehnologie de ultima generatie propuse de compania Eglo, la Timisoara. Foto 

Showroom-ul Eglo Romania pune la dispozitia clientilor sai o gama diversificata de corpuri de iluminat pentru terase, gradini sau chiar piscine.

Eglo ofera stalpi decorativi de diferite marimi, lampi pentru alei, corpuri cu senzori de miscare sau led, toate putand fi instalate pe marginea aleilor si nu numai.

Si colectia de lampi pentru verande este una bogata. Acestea pot fi montate atat in tavanul terasei, cat si pe zidurile exterioare ale casei ori pe garduri.

Exista si solutii incantatoare pentru iluminatul arhitectural care da un plus de personalitate oricarei case.

Aproape toate corpurile de iluminat exterior functioneaza cu becuri LED, care consuma o zecime din energia becurilor clasice. Asta inseamna ca poti adauga un plus de caldura si farmec in jurul casei, la costuri de consum reduse.

CITESTE SI: Corpuri de iluminat cu design inedit si consum redus de energie, de cea mai inalta calitate, la preturi pentru toate buzunarele, in showroom-ul Eglo din Timisoara. Promotiile companiei, la ceas aniversar. Video 

Iar, daca aveti doar o idee, puteti apela la specialistii din showroom-ul de la Timisoara, oameni pregatiti sa vada imaginea de ansamblu si sa recomande un design care va tine cont de toate aspectele iluminatului pe care vi-l doriti, cu aleile, terasa, gradina si alte spatii intr-o armonie perfecta.

Eglo este o companie infiintata in Austria in 1969, care a crescut constant in cei peste 50 de ani de existenta. In prezent, compania lucreaza cu peste 70 de parteneri din intreaga lume si fabrica peste 80.000 de corpuri de iluminat pe zi. In Romania, compania a fost infiintata in 1996 si este unic distribuitor al produselor societatii in tara noastra, prin intermediul showroom-urilor de prezentare din cinci judete, magazine ale partenerilor sau site-ul propriu, usor de accesat, imbogatit permanent cu informatii utile, cu detalii importante pentru fiecare corp de iluminat.

Magazinul de prezentare din Timisoara se afla pe strada Gheorghe Ranetti, iar detalii despre fiecare produs disponibil se pot obtine si la numarul de telefon 0741264717.

Showroom-ul este deschis de luni pana vineri, intre orele 10.00 si 18.30, sambata in intervalul 09.00 – 14.00, iar duminica este inchis.

Toate informatiile despre produsele Eglo le puteti afla pe site-ul oficial al companiei, dar si pe pagina de Facebook a Eglo Romania. (linkuri active)

Video: George Stefanita 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.