Schimba-ti viata prin sport, nutritie si psihologie! Smartfit pune la bataie antrenamente personale, sesiuni de psihoterapie si seminarii educative cu un nutritionist-dietetician, toate gratuite, la Timisoara si Arad. Cum te poti inscrie in programul ‘Find your greatness’

TIMISOARA. Vrei sa ajungi intr-o forma fizica buna, sa scapi de kilograme in plus, dar si sa o faci intr-un mod sanatos? Profesionistii de la Smartfit vin in ajutorul timisorenilor si aradenilor cu un program care a dat rezultate spectaculoase de-a lungul anilor.

Find your greatness” este proiectul in care se poate inscrie oricine este hotarat sa isi schimbe stilul de viata cu ajutorul sportului, iar singura conditie este sa aiba indicele de masa corporala (IMC) mai mare de 30. 

Cei care vor fi selectati vor intra intr-un program de 3 luni, in care vor avea parte de minim trei sesiuni de pregatire pe saptamana cu antrenorii profesionisti de la Smartfit, in mod gratuit. De asemenea, cei care vor sa scape de kilogramele in plus vor avea intalniri si cu terapeutii Gabriela Bugarin si Andreea Ionescu, cât si cu nutritionist-dietetician Sebastian Catana (www.sebastiancatana.ro).

Smartfit pune la dispozitie antrenori in centrele din Timisoara, dar si in cel de la Arad. 

Cei care vor sa intre in program trebuie sa completeze un formular in care sa raspunda la mai multe intrebari.

AICI puteti consulta si completa formularul.

Preselectiile se vor face pe baza informatiilor oferite prin intermediul formularului, urmand ca finalistii sa fie selectati ulterior in baza indicelui de masa corporala si a masuratorilor ce urmeaza a fi facute de catre antrenori„, transmit reprezentantii Smartfit.

Alaturi de Smartfit, in programul „Find your greatness” vin si cei de la Recentre, un centru inovativ care ofera servicii pe parte de sanatate mentala si welbeing. Mai exact, psihoterapie individuala si de grup, servicii medicale (psihiatrie, nutritie, homeopatie), tehnici corporale active (dans constient, yoga, terapia anxietatii si furiei prin miscare, kinetoterapie), tehnici corporale statice si de relaxare (masaj, terapie craniosacrala, bowen, acupunctura, aromaterapie), Art therapy, terapia prin stimulare asistata de computer si VR, tratand anxietatea, depresia si burnout-ul dintr-o perspectiva integrativa corp-minte-suflet. 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.