Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, gazda unei noi editii Bookfest

TIMISOARA. Timp de 4 zile, Timisoara se transforma in centrul de interes al iubitorilor de carte. La Centrul Regional de Afaceri al CCIAT s-a deschis o noua editie a targului de carte Bookfest, dupa doi ani de pauza.

In cadrul acestei editii a salonului de carte Bookfest, editurile prezente la salonul de carte anunta reduceri de pana la 60% din pretul de coperta si preturi speciale la cartile pentru copii. De asemenea, organizatorii salonului de carte ca 40 dintre cei mai renumiti autori ai momentului vor participa la lansari de carte, la dezbateri si sesiuni de autografe.

Este o onoare sa scrii carti, dar este o onoare sa fii cititor. De aceea, sunt mandra ca istoria cartii se rescrie an de an la Timisoara, care devine astfel, pentru 4 zile, capitala cartii, iar Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis locul unde se reuneste „lumea buna a cartii”, locul de intalnire al iubitorilor de carte cu autorii, dar si cu personalitati marcante ale literaturii si culturii romanesti.

Este de notorietate faptul ca Timisoara este, prin excelenta, un oras al premierelor de care noi timisorenii suntem foarte mandri, premiere care isi pun amprenta si asupra acestei editii inedite„, a spus Florica Chirita, presedintele CCIA Timis.

In total, 40.000 de carti, multe dintre ele noutati absolute, ii asteapta pe timisoreni la Centrul Regional de Afaceri (bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22), incepand de joi, 31 martie si pana duminica 03 aprilie, la Salonul de Carte Bookfest Timisoara. La fel ca de fiecare data, intrarea publicului va fi libera, iar targul de carte va putea fi vizitat intre orele 10 si 20.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.