Se schimba programul cu publicul la Primaria Timisoara. O singura zi cu orar pana seara la orele 20.00

TIMISOARA. Socotesc ca au pus la dispozitia cetatenilor mai multe variante prin care pot transmite online solicitari sau documente, fara sa mai vina la ghiseu, asa ca modifica programul cu publicul. Reprezentantii Primariei Timisoara anunta ca, de luni, 23 august, timisorenii vor fi asteptati dupa un alt orar la Camera 12.

CITESTE SI: Atentie, soferi, marcaj nou in centru la Timisoara! E interzis la stanga pe linia de tramvai, de la Catedrala catre Spitalul de Copii. Primaria: Am facut simulari de trafic, nu va fi aglomeratie 

In contextul digitalizarii serviciilor publice si prezentei mai reduse la ghisee, programul de lucru cu publicul se modifică la Serviciul relationare directa cu cetatenii (camera 12), incepand de luni, 23.08.2021.
Astfel, noul program cu publicul al primariei va fi urmatorul:
-luni, miercuri, joi, vineri : 8.30-16.30
-marti : 8.30-20.00„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pai sigur ca da, ca la primarie se duc doar pensionarii, ca omul de rand lucreaza pana pe la 16: 30. Cata nesimtire, sa nu se speteasca cumva bietii angajati.

  2. Aoleu,au dat ,,in branci,,muncind incompetentii si ciubucarii de functionari ai lui fritzake!!!Au ,,obosit,, la marsul lgbt-ist!!!
    Mai imbecililor,luati salarii si sporuri din impozitele amaratilor de timisoreni de care va bateti joc.Neispravitilor,chiar nu vreti sa plecati de buna voie??