Masini pentru personalul medical de la Spitalul Victor Babes din Timisoara. Nicolae Robu le-ar da… ‘limuzina’

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu a anuntat ca a pus la dispozitia Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara trei masini care sunt folosite de perosnalul medical. Aceste masini au si soferi. De asemenea, alte 10 masini a trimis la Bucuresti, pentru medicii din Capitala.

CITESTE SI: Banii pentru celebrele fantani arteziene din intersectii ajung la spitale. Primaria Timisoara da peste 3 milioane de euro pentru pentru aparatura si echipamente la Victor Babes si Municipal 

La o emisiune TV, acum 3-4 seri, profesorul Streinu Cercel a spus ca i-ar trebui 10-12 masini. Mi-a venit imediat ideea sa ma implic. L-am consultat pe domnul director medical ca era si el pe Skype in emisiune, domnul Cristian Oancea, prorector al Universitatii de Medicina si mi-a spus ca pentru spitalul nostru ar fi nevoie de trei, i-am spus ca incepand de maine le aveti la dispozitie. Incepand de a doua zi le au la dispozitie. In plus, avand posibilitatea sa il ajut si pe profesorul Streinu Cercel la Bucuresti, i-am comunicat ca 10 masini poate avea la dispozitie in Bucuresti. Intamplator am putut sa vin cu acest ajutor„, a declarat Nicolae Robu.

Primarul spune ca este dispus chiar sa isi puna la dispozitie masina de serviciu.

In Timisoara, cate sunt necesare, atatea vor fi. Va garantez. Sa ne spuna medicii de la Babes de cate e nevoie. Sigur, cu masini, nu si cu soferi pentru toate. Pentru cele 3 am si soferi. Daca ar fi nevoie, as da si masina mea de serviciu, celebra limuzina de lux. Cei de la firma, pentru cata reclama i s-a facut la aceasta masina, E Classe e o limuzina de lux, ani de zile, ar trebui sa fie recunoscatori Primariei Timisoara ca o foloseste. Si eu as folosi masina personala in interes de serviciu, nu ar fi nicio problema„, a mai precizat Nicolae Robu.

CITESTE SI: Tanarul din Timisoara care elibereaza gratuit spatii in spitale, in vreme de coronavirus. La Judetean le-a facut loc medicilor pe 1000 de metri liniari in 48 de ore. Si nu se opreste

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.