BANCUL ZILEI: La restaurant

Un tip intra in restaurant, se aseaza la masa si i se aduce meniul. Dupa 2 minute vine chelnerul sa ia comanda. - Ciorba de pui aveti? - Imi pare rau domnule, nu. - Ok, ciorba de porc aveti? - Imi pare rau domnule, s-a terminat. - O tocana cu carne de porc se poate? - Ne pare rau domnule, dar nici din asta nu mai este. Enervat clientul se ridica si spune: - Mai oameni buni, ciorba de pui nu aveti, ciorba de porc nu aveti, tocana nu aveti, ce restaurant mai e si asta? Te rog sa imi aduci paltonul. Chelnerul se uita la el cu calm si ii raspunde: - Imi pare rau domnule, nici platonul nu mai e.

Un tip intra in restaurant, se aseaza la masa si i se aduce meniul. Dupa 2 minute vine chelnerul sa ia comanda.
– Ciorba de pui aveti?
– Imi pare rau domnule, nu.
– Ok, ciorba de porc aveti?
– Imi pare rau domnule, s-a terminat.
– O tocana cu carne de porc se poate?
– Ne pare rau domnule, dar nici din asta nu mai este.
Enervat clientul se ridica si spune:
– Mai oameni buni, ciorba de pui nu aveti, ciorba de porc nu aveti, tocana nu aveti, ce restaurant mai e si asta? Te rog sa imi aduci paltonul.
Chelnerul se uita la el cu calm si ii raspunde:
– Imi pare rau domnule, nici platonul nu mai e.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.