Concert aniversar in Pestera Romanesti. Canta orchestra Operei din Timisoara

TIMISOARA. Fundatia Academica Culturala Timisoara organizeaza si anul acesta deja traditionalul Concert din Pestera Romanesti.

CITESTE SI: Cu interdictie pentru camioane si limitare de viteza la 80 km/h, Lotul 3 de pe Autostrada Lugoj – Deva poate fi deschis circulatiei. Anuntul expertilor 

De 35 de ani, in fiecare toamna, in ultima duminica a lunii octombrie, are loc acest concert, printre stalactite si stalagmite, in pestera cu o acustica aparte.

Cum anul acesta e unul aniversar, sunt asteptati si oaspeti de la Bucuresti.

Concertul, care este programat in data de 27 octombrie, va fi sustinut de orchestra Operei Nationale Romane din Timisoara„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ioan Garboni, fondatorul Fundatiei Academica Culturala Timisoara (FACT).

Evenimentul este organizat de Fundatia Academica Culturala, in colaborare cu Speo Timis si Primaria Tomesti si e sustinut financiar si de catre Consiliul Judetean Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.