BANCUL ZILEI: La facultate

In timpul unui curs la facultatea de istorie, profesorul le vorbeste studentilor despre Unirea Principatelor Romane si le ofera din ce in ce mai multe date. La un moment dat se uita in sala si il vede pe un student cu capul pe banca. profesorul ii spune colegului celui adormit: – Te rog sa-l trezesti pe colegul tau! Studentul se uita la vecinul lui, se intoarce catre profesor si ii raspunde: – Ah, nu ma bag la asa ceva. Treziti-l dumneavoastra, ca dumneavoastra l-ati adormit!

In timpul unui curs la facultatea de istorie, profesorul le vorbeste studentilor despre Unirea Principatelor Romane si le ofera din ce in ce mai multe date. La un moment dat se uita in sala si il vede pe un student cu capul pe banca. profesorul ii spune colegului celui adormit:
– Te rog sa-l trezesti pe colegul tau!
Studentul se uita la vecinul lui, se intoarce catre profesor si ii raspunde:
– Ah, nu ma bag la asa ceva. Treziti-l dumneavoastra, ca dumneavoastra l-ati adormit!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.