BANCUL ZILEI: Bacalaureatul la logica

Bacalaureat in Romania la profil uman. Intra profesorul in sala si le imparte subiectele elevilor. Se uita astia pe foaie si vad o singura cerinta. "Demonstrati ca scaunul de la catedra este invizibil.” Se pun elevii si scriu fiecare cum stie mai bine, o pagina, doua, cinci...Vin rezultatele si o singura nota de 10, ce ii revine elevului Gigel. El a scris pe foaie doar doua cuvinte: ”Care scaun?”

Bacalaureat in Romania la profil uman. Intra profesorul in sala si le imparte subiectele elevilor. Se uita astia pe foaie si vad o singura cerinta.
„Demonstrati ca scaunul de la catedra este invizibil.”
Se pun elevii si scriu fiecare cum stie mai bine, o pagina, doua, cinci…Vin rezultatele si o singura nota de 10, ce ii revine elevului Gigel. El a scris pe foaie doar doua cuvinte:
”Care scaun?”

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.