BANCUL ZILEI: Seful in inspectie

Patronul unei firme de constructii se hotaraste sa mearga sa faca o vizita neanuntata muncitorilor, sa vada cum lucreaza acestia. Plimbandu-se pe santier, vede la un moment dat un tanar care fuma tacticos la umbra unui utilaj, rezemat comod de masina. Vazand ca tanarul nu se sinchiseste de aparitia lui, patronul se apropie de el si il întreaba: - Cu cat esti tu platit pe lunăa? Baiatul se uita la el si si ii spune: - Cu 350 de Euro. Enervat de atitudine, patronul ii spune: - Uite aici iti dau 350 Euro, dar cara-te si sa nu te mai vad pe aici! Tanarul ia banii si pleaca. Nervos, patronul il cheama pe seful de santier si il intreaba: - De cat timp lucra lenesul asta in firma mea? La care barbatul ii raspunde: - A, baiatul acela? Nu lucra aici! Venea doar sa ne aduca pizza!

Patronul unei firme de constructii se hotaraste sa mearga sa faca o vizita neanuntata muncitorilor, sa vada cum lucreaza acestia. Plimbandu-se pe santier, vede la un moment dat un tanar care fuma tacticos la umbra unui utilaj, rezemat comod de masina. Vazand ca tanarul nu se sinchiseste de aparitia lui, patronul se apropie de el si il întreaba:
– Cu cat esti tu platit pe lunăa?
Baiatul se uita la el si si ii spune:
– Cu 350 de Euro.
Enervat de atitudine, patronul ii spune:
– Uite aici iti dau 350 Euro, dar cara-te si sa nu te mai vad pe aici!
Tanarul ia banii si pleaca. Nervos, patronul il cheama pe seful de santier si il intreaba:
– De cat timp lucra lenesul asta in firma mea?
La care barbatul ii raspunde:
– A, baiatul acela? Nu lucra aici! Venea doar sa ne aduca pizza!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.