BANCUL ZILEI: Masina de vanzare

O domnisoara care dorea sa isi vanda masina, isi scrie pe o hartie numarul de telefon si il lipeste pe geamul din spate al masinii. Pleaca la plimbare cu autoturismul si la un moment dat ii suna telefonul. Pune mana pe aparat si raspune: -Alo da! Cine este?? -Aici e Politia, suntem in spatele dumneavoastra! Opriti pe dreapta pentru ca nu aveti voie sa raspundeti la telefon in timp ce conduceti!

O domnisoara care dorea sa isi vanda masina, isi scrie pe o hartie numarul de telefon si il lipeste pe geamul din spate al masinii. Pleaca la plimbare cu autoturismul si la un moment dat ii suna telefonul. Pune mana pe aparat si raspune:
-Alo da! Cine este??
-Aici e Politia, suntem in spatele dumneavoastra! Opriti pe dreapta pentru ca nu aveti voie sa raspundeti la telefon in timp ce conduceti!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.