BANCUL ZILEI: Hotul si angajatul la stat

Doi prieteni se intalnesc la o terasa dupa o zi de munca. Unul dintre ei spune: - Azi noapte m-a atacat un hot pe strada. Era trecut de miezul noptii, ma intorceam singur de la niste amici. - Şi ce-ai patit? - Daca-ti spun, n-o sa ma crezi. M-a somat. Eu nu aveam nimic la mine, nici macar ceasul. M-a controlat. In final, vazind ca n-am nici un sfant s-a uitat la legitimaia de serviciu si a vazut ca sunt functionar de stat. A scos din buzunar o hartie de 50 de lei si mi-a zis: - Ia un taxi, amaratule, sa nu te mai atace cineva!

Doi prieteni se intalnesc la o terasa dupa o zi de munca. Unul dintre ei spune:
– Azi noapte m-a atacat un hot pe strada. Era trecut de miezul noptii, ma intorceam singur de la niste amici.
– Şi ce-ai patit?
– Daca-ti spun, n-o sa ma crezi. M-a somat. Eu nu aveam nimic la mine, nici macar ceasul. M-a controlat. In final, vazind ca n-am nici un sfant s-a uitat la legitimaia de serviciu si a vazut ca sunt functionar de stat. A scos din buzunar o hartie de 50 de lei si mi-a zis:
– Ia un taxi, amaratule, sa nu te mai atace cineva!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.