BANCUL ZILEI: La pescuit

Sotul si sotia dorm. Sotul se trezeste pentru a pleca la pescuit. Se ridica incet din pat, se imbraca incet si in liniste pentru a nu trezi sotia si se duce in garaj sa-si ia unditele, momeala si cele de trebuinta. Cand iese afara si vede cat e de frig si ca ploua se razgandeste, intra si isi pune unditele in garak si se intoarce in pat. Se pune langa sotia sa si ii spune: - Ce frig e afara. La care sotia ii raspunde: - Stiu... si sotul meu este la pescuit.

Sotul si sotia dorm.
Sotul se trezeste pentru a pleca la pescuit. Se ridica incet din pat, se imbraca incet si in liniste pentru a nu trezi sotia si se duce in garaj sa-si ia unditele, momeala si cele de trebuinta.
Cand iese afara si vede cat e de frig si ca ploua se razgandeste, intra si isi pune unditele in garak si se intoarce in pat. Se pune langa sotia sa si ii spune:
– Ce frig e afara.
La care sotia ii raspunde:
– Stiu… si sotul meu este la pescuit.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.